Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

5/12/16

Οι 150 (πιο) “θανάσιμες” σελίδες-ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΠΑΣΤΗΚΑ (ΚΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ) ΤΗΝ ΘΡΗΚΕΙΑ ΤΟΥ΄ΜΙΣΟΥΣ΄ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΩ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ!
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Λίγοι γνωρίζουν ότι η ιερή λέξη «Κοράνιο» είναι ελληνικότατη και μάλιστα ομηρική*. Προέρχεται από το ιερό ελληνικό ρήμα «κορέω», που σημαίνει σπέρνω -τον Λόγο του Θεού!- και κατ’ επέκταση «σαρώνω». Το ρήμα «κορέω» εκφράζει και την ιερή πράξη της δημιουργίας: όταν ο πατέρας μας «εκόρευσε», δηλαδή έσπειρε τον σπόρο του στην κόρη-μάνα μας και έπλασαν εμάς! Σήμερα το ρήμα είναι γνωστό ως: «δια-κορεύω», από το κόρη: δια-κορεύω<κόρη. Δηλαδή η πιο δημιουργική πράξη στον κόσμο!
Στο «Κοράνιο» (η λέξη είναι ΔΑΝΕΙΟ των Αράβων, Περσών και Τούρκων από το ελληνικό-ομηρικό: κορέω) υπάρχει και κεφάλαιο για τον Μέγα Αλέξανδρο. Το «Κοράνιο» έχει 114 «Κεφάλαια» (η αντίστοιχη «Αραβική» λέξη: «Surah» είναι και αυτή ελληνική, από το «Σειρά»).
Αλλά και η λέξη «Αλλάχ» είναι από το ελληνικότατο «άλιος», που είναι η πρωτο-ελληνική λέξη ήλιος: Ο πρώτος πρώτος Θεός του πρωτο-Ελληνα Πελασγού ήταν, όχι ο Δίας, όχι ο Κρόνος, αλλά ο Ηλιος! Που χαρίζει το φως και τη ζωή στους Ανθρώπους:
άλιος**ήλιος**Ελλάς (=το Φως)**Hellas**(Η=Χ) Αλλάχ…
Και το όνομα «Μωάμεθ» είναι δάνειο από το ελληνικότατο «μεγάθυμος» = ον με πλούσιο κόσμο ψυχής!
Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος
Τελικά το Ισλάμ είναι αντίπαλος της Δύσης ή όχι;
Είναι αντίπαλος όλης της μη – ισλαμικής ανθρωπότητας, ή όχι;
Και αν ναι, πόσο επικίνδυνος αντίπαλος είναι τελικά;
Και αν είναι το Ισλάμ επικίνδυνος αντίπαλος, το Κοράνι έχει κάποια σχέση με αυτό ή είναι τελείως άσχετο με αυτή την πολεμική ιστορική εξέλιξη του Ισλάμ;
Λοιπόν, το Κοράνι δεν είναι καθόλου αμέτοχο σε αυτή την ιστορική εξέλιξη. Για την ακρίβεια, το Κοράνι είναι η Γενεσιουργός Αιτία της δημιουργίας αυτής της «πολεμοχαρούς καταστρεπτικής ιστορικοφιλοσοφικής τάσης». Κι «αυτό» που – κατά βάση – τη συντηρεί. Ακόμη. Και αδιάλειπτα στο πέρασμα των αιώνων.
Το κοινό σημείο όλων των Ισλαμιστών, πλούσιων ή φτωχών είναι το Κοράνι. Αυτό είναι τα «πάντα» για το Ισλάμ. Όλα τα άλλα κείμενα, διευκρινήσεις, εντολές ή διδασκαλίες (πχ Χάντιθ) έπονται του Κορανίου. Χρειάζονται ειδικές διαδικασίες για να «Καθοριστούν» επίσημα ως Τμήμα της Διδασκαλίας του Ισλάμ. Και ενδέχεται να είναι αποδεκτές από ένα τμήμα του Ισλάμ και όχι από ένα άλλο (πχ Σιΐτες – Σουνίτες). Το Κοράνι όμως είναι η Βάση, η Ρίζα, το κοινά αποδεκτό ιερατικό σημείο αναφοράς.
Αυτό το κείμενο καθορίζει τη ζωή του Ισλαμιστή από την ώρα που θα γεννηθεί ως την ώρα που θα πεθάνει. Κι από τον τρόπο που θα ζήσει ως τον τρόπο που θα πεθάνει.
Το Κοράνι, είναι το κατ’ εξοχήν κείμενο διδασκαλίας στα σχολεία των ισλαμικών χωρών.
Είναι ένα κείμενο, τέλος, που φιλοδοξεί και αποσκοπεί στο να καθορίσει την φιλοσοφία και τον τρόπο ζωής όλης της ανθρωπότητας, δηλαδή, ολόκληρου του πλανήτη. Πλην όμως, εξοντώνοντας ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ άλλον τρόπο ζωής.
Το Κοράνι, αν και είναι ιστορικό κείμενο και σαφώς αντικατοπτρίζει τις γενικότερες ιστορικές συνθήκες και (κατά κάποιους) αναγκαιότητες της εποχής που συγγράφηκε, δεν δικαιούται τέτοιων ελαφρυντικών στην κριτική, διότι εξακολουθεί να είναι η αιχμή του δόρατος του Ισλάμ. Ακόμη και σήμερα οι εντολές του έχουν την ύψιστη ισχύ για τους Ισλαμιστές ακόμη και «για το σήμερα». Τουτέστιν, σύμφωνα με τους Ισλαμιστές, το Κοράνι αντικατοπτρίζει σαφέστατα σημερινές αναγκαιότητες. Συνεπώς, η όποια κριτική δεν πρέπει να του γίνεται με όρους του «ιστορικού χτες», αλλά με όρους του «εν εξελίξει σήμερα».
Βασικά στοιχεία του Κορανίου είναι η Αηδία μετά βδελυγμίας, η Οργή και το μέχρι θανάτου Μίσος για τους αλλόθρησκους, τους Άπιστους όπως τους αποκαλούν.
Επίσης, ο Φόβος του Αλλάχ αντί της Αγάπης του Θεού. Η φιλοσοφία του Ισλάμ στηρίζεται στον απόλυτο Φόβο και στην απόλυτη Υποταγή.
Ακόμη, στηρίζεται απόλυτα στη Σκληρότητα, εφόσον όλο το Κοράνι βρίθει από τις λέξεις «θάνατος», «φωτιά», «κόλαση», «κατάρα του Αλλάχ», «σκληρή τιμωρία», «σκότωσε», «κόψε χέρια και πόδια», «πνίξε στο αίμα» κλπ.
Αλλά και η Αλαζονεία. Θεωρούν ότι δεν υπάρχει τίποτε ισάξιο ή ανώτερο από το Ισλάμ και γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να ισοπεδωθούν τα πάντα μπροστά του. Θρησκείες, φιλοσοφίες, πολιτικά συστήματα, διαφορετικοί λαοί που «τολμάνε να μην ασπαστούν το Ισλάμ».
Οι εκατόν πενήντα περίπου σελίδες από τις 450 του Κορανίου, περιέχουν εντολές εξόντωσης των απίστων και παγκόσμιας κυριαρχίας του Ισλάμ. Αυτές οι σελίδες είναι η «Προετοιμασία του Φενταγίν». Του πιστού Ισλαμιστή που είναι έτοιμος να δώσει τη ζωή του για την πίστη του. Το δεύτερο μήνυμα που περνάνε είναι πως κάθε Ισλαμιστής θα πρέπει να είναι πρώτα απ’ όλα Φενταγίν.
Το Κοράνι είναι εντέλει, η προετοιμασία των ισλαμιστών συνολικά, για την μεγάλη τελική σύγκρουση με τους άπιστους. Μια αιματηρή διαρκής σύγκρουση που κράτησε 1400 χρόνια και σήμερα φτάνει στην παγκόσμια κορύφωσή της. Την παγκόσμια ένοπλη αντιπαράθεση με όλο τον υπόλοιπο κόσμο και κυρίως το Δυτικό. Αλλά όχι μόνο.
Σύμφωνα με τον Σ. Χάντιγκτον (Η Σύγκρουση των Πολιτισμών) οι περισσότερες πολεμικές συγκρούσεις του 20ου αι. αφορούν ισλαμικούς πληθυσμούς. Οι Ισλαμιστές έχουν την μεγαλύτερη - από κάθε άλλη πολιτισμική ομάδα - έφεση να επιδιώκουν τη βίαιη σύγκρουση με τον εκάστοτε περίγυρό τους. Κυρίως δε όταν ανήκει σε άλλη πολιτισμική ομάδα.
Μία σύγκρουση που επί 1200 χρόνια, συνολικά, κερδίζει το Ισλάμ.
Εκ του αποτελέσματος τελικά, αποδεικνύεται ότι το Ισλάμ διαθέτει άριστη πολεμική φιλοσοφία, άριστες προδιαγραφές οργάνωσης, άριστες δημόσιες σχέσεις και διασυνδέσεις στα διεθνή media αλλά και Fora των Διεθνών Οργανισμών.
Εάν τώρα τα φιλοσοφικά και τα οργανωτικά του πλεονεκτήματα συνδυαστούν με το οικονομικό όπλο του Πετρελαίου και τον υπερπληθυσμό (αλλά και «ενισχύσεις» που λαμβάνει από σύγχρονους «Ισχυρούς» γεωπολιτικούς του συμμάχους (πχ Κίνα), τότε έχουμε μπροστά μας τον δυνητικά πιο επικίνδυνο εχθρό που έχει εμφανιστεί ποτέ στον πλανήτη μετά τους Αττίλα, Τζέγκις Χαν και Ταμερλάνο.
Ενα από τα μέσα πολεμικής προετοιμασίας που χρησιμοποιεί το Ισλάμ είναι η πεισματική διατήρηση μιας «κλειστής βαθιά στρατιωτικοποιημένης κοινωνίας» καθώς και ο ασφυκτικός έλεγχός της μέσω της «Ισλαμικής Θρησκείας». Απαγορεύεται αυστηρά από το ίδιο το Κοράνι στους Ισλαμιστές η ενσωμάτωσή τους σε άλλες κοινωνίες μη ισλαμικές. Γι’ αυτό και δεν πρόκειται ποτέ να ενσωματωθούν στη Δύση. Και κακώς η (δήθεν «προοδευτική») Διανόηση και τα media της Δύσης επιρρίπτουν την ευθύνη της μη-ενσωμάτωσης στις ίδιες τις δυτικές κοινωνίες. Η ευθύνη ανήκει εξολοκλήρου στους Ισλαμιστές μετανάστες. Στόχος των οποίων είναι να δημιουργήσουν τερατώδη (πληθυσμιακά) ισλαμικά κράτη μέσα στους κόλπους των δυτικών κρατών και να λειτουργήσουν τελικά ως Πέμπτη Φάλαγγα. Όπως άλλωστε έκαναν στη Βοσνία, στο Κόσοβο, στην Τσετσενία, στο Λίβανο και τώρα επιδιώκουν να κάνουν το ίδιο σε ολόκληρη την Αφρική (πράγμα που πετυχαίνουν με την «Αραβική Άνοιξη») αλλά και μέσα στην ίδια την Ευρώπη (επιχειρήσεις “Eurabia-Londonistan”).
Ακόμη χειρότερα, απαγορεύεται στους Ισλαμιστές από το ίδιο το Κοράνι, να δηλώσουν πίστη και υποταγή σε μη ισλαμικές κυβερνήσεις, παρά μόνον υποκρινόμενοι. Γι’ αυτό είναι επικίνδυνο να γίνονται πολίτες της Δύσης και να υπηρετούν στους δυτικούς στρατούς.
Τους υποχρεώνει μέσω ποικίλων απειλών (τόσο κοσμικών όπως η θανάτωση και η διαπόμπευση όσο και μεταφυσικών όπως η Κόλαση ) να πολεμούν και να πεθαίνουν για την διάδοση της πίστης του Ισλάμ αλλά και να στηρίζουν με κάθε τρόπο αυτούς που πολεμούν γι’ αυτήν (Μάρτυρες).
Τους βεβαιώνει ότι όποιος πεθάνει πολεμώντας για το Ισλάμ θα πάει στον Παράδεισο, όπου θα έχει χαρέμια ολόκληρα από πανέμορφες λευκές παρθένες και λευκά παιδιά υπηρέτες να τον υπηρετούν. Θα έχει επίσης άφθονο κρασί και γενικά πλούσιες υλικές απολαύσεις.
Τους βάζει ως υπέρτατο στόχο (ως την μεγαλύτερη αγαθοεργία και την πιο καλή πράξη) την παγκόσμια κυριαρχία του Ισλάμ μέσω της καταστροφής και καθυπόταξης όλων των υπολοίπων θρησκειών. Για την ακρίβεια, μέσω της αιματηρής εξολόθρευσης των απίστων λαών.
Ως κοσμικό κίνητρο δίνει στον άνδρα το δικαίωμα του χαρεμιού : δηλ. να παντρευτεί μέχρι τέσσερις γυναίκες και να έχει όσες ερωτικές δούλες θέλει.
Απαγορεύει την αντισύλληψη και την έκτρωση δια ποινής θανάτου (πχ Ιράν).
Απαγορεύει αυστηρά και τιμωρεί τις προγαμιαίες σχέσεις μεταξύ μουσουλμάνων.
Θεωρεί την γυναίκα κτήμα του άνδρα που έχει δικαίωμα να «καλλιεργεί» όσες φορές θέλει. Το ανδρικό προνόμιο φτάνει μέχρι το δικαίωμα να τιμωρεί, ακόμη και να «χτυπάει βιαιότατα>> την γυναίκα του. Ενίοτε να την «σημαδεύει» στο πρόσωπο (θειικό οξύ – Πακιστάν) και αν πρέπει να την «θανατώνει».
Ο απώτερος σκοπός αυτών των «ερωτικών – οικογενειακών» μέτρων είναι η ταχύτατη άνοδος του Ισλαμικού πληθυσμού μέσω της αστείρευτης υπεργεννητικότητας. Πχ Αίγυπτος, τις τελευταίες δεκαετίες του 20ου αι. , από 24 εκ σε μόλις 20 χρόνια απέκτησε 52 εκ πληθυσμό για να αγγίξει το 2012 τα 81 εκ. Το ίδιο και όλα τα Ισλαμικά κράτη.
Το Κοράνι απαγορεύει την αρνητική κριτική και την φιλοσοφικοθρησκευτική πολυφωνία. Αποδεκτή είναι μόνο η τυφλή υποταγή και υπακοή. Αρνητική κριτική και φιλοσοφικός στοχασμός απαγορεύονται ρητά δια ποινής θανάτου (πχ Σαλμάν Ρασντί και Αποστάτες του Ισλάμ – βλ. www.apostatesofislam.com ).
Ακόμη χειρότερα όμως, δεν αποδέχεται ούτε την αρνητική κριτική από μέρους μη ισλαμιστών διανοούμενων. Και για να επιτύχει τον σκοπό του χρησιμοποιεί την απειλή κατά της ζωής τους, όπου κι αν βρίσκονται (πχ Βαν Γκόγκ, Οριάνα Φαλάτσι, Δανοί σκιτσογράφοι).
Η σκληρότητα του Ισλάμ καθώς και ο αδίστακτος χαρακτήρας αυτής της φιλοσοφίας φαίνεται και από κάτι ακόμη: Το Κοράνι διατάσσει εγκατάλειψη από τον Ισλαμιστή των γονέων του και της οικογένειάς εάν δεν ασπαστούν και αυτοί το Ισλάμ.
Η ίδια η θρησκεία του Ισλάμ όχι μόνον αποδέχεται το φόνο ανθρώπου (17,34) αλλά το επιβάλλει κιόλας.
Στόχος των Ισλαμιστών είναι η καταστροφή των αλλόθρησκων χωρών, η εκκένωσή τους από τους «άπιστους κατοίκους» τους και ο εποικισμός τους με ισλαμιστές (21,11). Ο Ισλαμιστής δεν είναι ποτέ «πολιτικός πρόσφυγας», δεν είναι ποτέ «οικονομικός μετανάστης». Είναι πάντα «θρησκευτικός/πολεμικός εισβολέας».
Το Κοράνι διδάσκει την απόλυτη υποταγή στη Μοίρα. Δηλαδή, διατάσσει τον πιστό να υπομένει στωικά και κυρίως «αδιαμαρτύρητα» τη φτώχεια του, τις μιζέριες και τις αξεπέραστες υλικές δυσκολίες της ζωής του (22,36). Έτσι, το ισλαμικό σύστημα διακυβέρνησης δεν κινδυνεύει από ανταρσίες.
Οι Ισλαμιστές διαθέτουν – παρ’ ότι δεν είναι – το σφρίγος και την ορμή της νέας, επιτιθέμενης φυλής. Μα ταυτόχρονα, ένα πανίσχυρο θρησκευτικό, ψυχολογικό, πολεμικό κείμενο που κατορθώνει να τους γεμίζει μαχητική ενέργεια, ένταση και φανατισμό. Αυτό είναι που τους κάνει επικίνδυνους.
Από πού αποδεικνύονται όλα τα παραπάνω;
Μα από το ίδιο το Κοράνι.
Οι 150 περίπου από τις 450 σελίδες του Κορανίου, με ορμή και μένος ορίζουν αυτά που περιγράφηκαν και ακόμη περισσότερα. Δεν έχετε παρά να δείτε τα σχετικά αποσπάσματα του Κορανίου που δημοσιεύονται στο
Το βασικό ερώτημα σε όλα αυτά, είναι όχι τι κάνει το Ισλάμ – αυτό είναι γνωστό εδώ και 1,400 χρόνια - , αλλά τι κάνει η Δύση και γενικά ο πολιτισμένος κόσμος απέναντι σε αυτή τη νέα «αδυσώπητη εισβολή».
Πέραν από το να «επιτρέπει» Ισλαμικές βάσεις στην καρδιά της Ευρώπης βεβαίως....βλ. Βοσνία και Κοσυφοπέδιο...
Συνδυάστε μέ τήν ἰσλαμοποίηση τῆς Εὐρώπης, τῆς Ἀμερικῆς
καί ὅλου τοῦ κόσμου
καί μέ τά ἑκατομμύρια ἰσλαμιστῶν
πού βουλιάζουν τήν Πατρίδα μας!
Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος
Τελικά το Ισλάμ είναι αντίπαλος της Δύσης ή όχι;
Είναι αντίπαλος όλης της μη – ισλαμικής ανθρωπότητας, ή όχι;
Και αν ναι, πόσο επικίνδυνος αντίπαλος είναι τελικά;
Και αν είναι το Ισλάμ επικίνδυνος αντίπαλος, το Κοράνι έχει κάποια σχέση με αυτό ή είναι τελείως άσχετο με αυτή την πολεμική ιστορική εξέλιξη του Ισλάμ;
Λοιπόν, το Κοράνι δεν είναι καθόλου αμέτοχο σε αυτή την ιστορική εξέλιξη. Για την ακρίβεια, το Κοράνι είναι η Γενεσιουργός Αιτία της δημιουργίας αυτής της «πολεμοχαρούς καταστρεπτικής ιστορικοφιλοσοφικής τάσης». Κι «αυτό» που – κατά βάση – τη συντηρεί. Ακόμη. Και αδιάλειπτα στο πέρασμα των αιώνων.
Το κοινό σημείο όλων των Ισλαμιστών, πλούσιων ή φτωχών είναι το Κοράνι. Αυτό είναι τα «πάντα» για το Ισλάμ. Όλα τα άλλα κείμενα, διευκρινήσεις, εντολές ή διδασκαλίες (πχ Χάντιθ) έπονται του Κορανίου. Χρειάζονται ειδικές διαδικασίες για να «Καθοριστούν» επίσημα ως Τμήμα της Διδασκαλίας του Ισλάμ. Και ενδέχεται να είναι αποδεκτές από ένα τμήμα του Ισλάμ και όχι από ένα άλλο (πχ Σιΐτες – Σουνίτες). Το Κοράνι όμως είναι η Βάση, η Ρίζα, το κοινά αποδεκτό ιερατικό σημείο αναφοράς.
Αυτό το κείμενο καθορίζει τη ζωή του Ισλαμιστή από την ώρα που θα γεννηθεί ως την ώρα που θα πεθάνει. Κι από τον τρόπο που θα ζήσει ως τον τρόπο που θα πεθάνει.
Το Κοράνι, είναι το κατ’ εξοχήν κείμενο διδασκαλίας στα σχολεία των ισλαμικών χωρών.
Είναι ένα κείμενο, τέλος, που φιλοδοξεί και αποσκοπεί στο να καθορίσει την φιλοσοφία και τον τρόπο ζωής όλης της ανθρωπότητας, δηλαδή, ολόκληρου του πλανήτη. Πλην όμως, εξοντώνοντας ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ άλλον τρόπο ζωής.
Το Κοράνι, αν και είναι ιστορικό κείμενο και σαφώς αντικατοπτρίζει τις γενικότερες ιστορικές συνθήκες και (κατά κάποιους) αναγκαιότητες της εποχής που συγγράφηκε, δεν δικαιούται τέτοιων ελαφρυντικών στην κριτική, διότι εξακολουθεί να είναι η αιχμή του δόρατος του Ισλάμ. Ακόμη και σήμερα οι εντολές του έχουν την ύψιστη ισχύ για τους Ισλαμιστές ακόμη και «για το σήμερα». Τουτέστιν, σύμφωνα με τους Ισλαμιστές, το Κοράνι αντικατοπτρίζει σαφέστατα σημερινές αναγκαιότητες. Συνεπώς, η όποια κριτική δεν πρέπει να του γίνεται με όρους του «ιστορικού χτες», αλλά με όρους του «εν εξελίξει σήμερα».
Βασικά στοιχεία του Κορανίου είναι η Αηδία μετά βδελυγμίας, η Οργή και το μέχρι θανάτου Μίσος για τους αλλόθρησκους, τους Άπιστους όπως τους αποκαλούν.
Επίσης, ο Φόβος του Αλλάχ αντί της Αγάπης του Θεού. Η φιλοσοφία του Ισλάμ στηρίζεται στον απόλυτο Φόβο και στην απόλυτη Υποταγή.
Ακόμη, στηρίζεται απόλυτα στη Σκληρότητα, εφόσον όλο το Κοράνι βρίθει από τις λέξεις «θάνατος», «φωτιά», «κόλαση», «κατάρα του Αλλάχ», «σκληρή τιμωρία», «σκότωσε», «κόψε χέρια και πόδια», «πνίξε στο αίμα» κλπ.
Αλλά και η Αλαζονεία. Θεωρούν ότι δεν υπάρχει τίποτε ισάξιο ή ανώτερο από το Ισλάμ και γι’ αυτό το λόγο θα πρέπει να ισοπεδωθούν τα πάντα μπροστά του. Θρησκείες, φιλοσοφίες, πολιτικά συστήματα, διαφορετικοί λαοί που «τολμάνε να μην ασπαστούν το Ισλάμ».
Οι εκατόν πενήντα περίπου σελίδες από τις 450 του Κορανίου, περιέχουν εντολές εξόντωσης των απίστων και παγκόσμιας κυριαρχίας του Ισλάμ. Αυτές οι σελίδες είναι η «Προετοιμασία του Φενταγίν». Του πιστού Ισλαμιστή που είναι έτοιμος να δώσει τη ζωή του για την πίστη του. Το δεύτερο μήνυμα που περνάνε είναι πως κάθε Ισλαμιστής θα πρέπει να είναι πρώτα απ’ όλα Φενταγίν.
Το Κοράνι είναι εντέλει, η προετοιμασία των ισλαμιστών συνολικά, για την μεγάλη τελική σύγκρουση με τους άπιστους. Μια αιματηρή διαρκής σύγκρουση που κράτησε 1400 χρόνια και σήμερα φτάνει στην παγκόσμια κορύφωσή της. Την παγκόσμια ένοπλη αντιπαράθεση με όλο τον υπόλοιπο κόσμο και κυρίως το Δυτικό. Αλλά όχι μόνο.
Σύμφωνα με τον Σ. Χάντιγκτον (Η Σύγκρουση των Πολιτισμών) οι περισσότερες πολεμικές συγκρούσεις του 20ου αι. αφορούν ισλαμικούς πληθυσμούς. Οι Ισλαμιστές έχουν την μεγαλύτερη – από κάθε άλλη πολιτισμική ομάδα – έφεση να επιδιώκουν τη βίαιη σύγκρουση με τον εκάστοτε περίγυρό τους. Κυρίως δε όταν ανήκει σε άλλη πολιτισμική ομάδα.
Μία σύγκρουση που επί 1200 χρόνια, συνολικά, κερδίζει το Ισλάμ.
Εκ του αποτελέσματος τελικά, αποδεικνύεται ότι το Ισλάμ διαθέτει άριστη πολεμική φιλοσοφία, άριστες προδιαγραφές οργάνωσης, άριστες δημόσιες σχέσεις και διασυνδέσεις στα διεθνή media αλλά και Fora των Διεθνών Οργανισμών.
Εάν τώρα τα φιλοσοφικά και τα οργανωτικά του πλεονεκτήματα συνδυαστούν με το οικονομικό όπλο του Πετρελαίου και τον υπερπληθυσμό (αλλά και «ενισχύσεις» που λαμβάνει από σύγχρονους «Ισχυρούς» γεωπολιτικούς του συμμάχους (πχ Κίνα), τότε έχουμε μπροστά μας τον δυνητικά πιο επικίνδυνο εχθρό που έχει εμφανιστεί ποτέ στον πλανήτη μετά τους Αττίλα, Τζέγκις Χαν και Ταμερλάνο.
Ένα από τα μέσα πολεμικής προετοιμασίας που χρησιμοποιεί το Ισλάμ είναι η πεισματική διατήρηση μιας «κλειστής βαθιά στρατιωτικοποιημένης κοινωνίας» καθώς και ο ασφυκτικός έλεγχός της μέσω της «Ισλαμικής Θρησκείας». Απαγορεύεται αυστηρά από το ίδιο το Κοράνι στους Ισλαμιστές η ενσωμάτωσή τους σε άλλες κοινωνίες μη ισλαμικές. Γι’ αυτό και δεν πρόκειται ποτέ να ενσωματωθούν στη Δύση. Και κακώς η (δήθεν «προοδευτική») Διανόηση και τα media της Δύσης επιρρίπτουν την ευθύνη της μη-ενσωμάτωσης στις ίδιες τις δυτικές κοινωνίες. Η ευθύνη ανήκει εξολοκλήρου στους Ισλαμιστές μετανάστες. Στόχος των οποίων είναι να δημιουργήσουν τερατώδη (πληθυσμιακά) ισλαμικά κράτη μέσα στους κόλπους των δυτικών κρατών και να λειτουργήσουν τελικά ως Πέμπτη Φάλαγγα. Όπως άλλωστε έκαναν στη Βοσνία, στο Κόσοβο, στην Τσετσενία, στο Λίβανο και τώρα επιδιώκουν να κάνουν το ίδιο σε ολόκληρη την Αφρική (πράγμα που πετυχαίνουν με την «Αραβική Άνοιξη») αλλά και μέσα στην ίδια την Ευρώπη (επιχειρήσεις “Eurabia-Londonistan”).
Ακόμη χειρότερα, απαγορεύεται στους Ισλαμιστές από το ίδιο το Κοράνι, να δηλώσουν πίστη και υποταγή σε μη ισλαμικές κυβερνήσεις, παρά μόνον υποκρινόμενοι. Γι’ αυτό είναι επικίνδυνο να γίνονται πολίτες της Δύσης και να υπηρετούν στους δυτικούς στρατούς.
Τους υποχρεώνει μέσω ποικίλων απειλών (τόσο κοσμικών όπως η θανάτωση και η διαπόμπευση όσο και μεταφυσικών όπως η Κόλαση ) να πολεμούν και να πεθαίνουν για την διάδοση της πίστης του Ισλάμ αλλά και να στηρίζουν με κάθε τρόπο αυτούς που πολεμούν γι’ αυτήν (Μάρτυρες).
Τους βεβαιώνει ότι όποιος πεθάνει πολεμώντας για το Ισλάμ θα πάει στον Παράδεισο, όπου θα έχει χαρέμια ολόκληρα από πανέμορφες λευκές παρθένες και λευκά παιδιά υπηρέτες να τον υπηρετούν. Θα έχει επίσης άφθονο κρασί και γενικά πλούσιες υλικές απολαύσεις.
Τους βάζει ως υπέρτατο στόχο (ως την μεγαλύτερη αγαθοεργία και την πιο καλή πράξη) την παγκόσμια κυριαρχία του Ισλάμ μέσω της καταστροφής και καθυπόταξης όλων των υπολοίπων θρησκειών. Για την ακρίβεια, μέσω της αιματηρής εξολόθρευσης των απίστων λαών.
Ως κοσμικό κίνητρο δίνει στον άνδρα το δικαίωμα του χαρεμιού : δηλ. να παντρευτεί μέχρι τέσσερις γυναίκες και να έχει όσες ερωτικές δούλες θέλει.
Απαγορεύει την αντισύλληψη και την έκτρωση δια ποινής θανάτου (πχ Ιράν).
Απαγορεύει αυστηρά και τιμωρεί τις προγαμιαίες σχέσεις μεταξύ μουσουλμάνων.
Θεωρεί την γυναίκα κτήμα του άνδρα που έχει δικαίωμα να «καλλιεργεί» όσες φορές θέλει. Το ανδρικό προνόμιο φτάνει μέχρι το δικαίωμα να τιμωρεί, ακόμη και να «χτυπάει βιαιότατα» την γυναίκα του. Ενίοτε να την «σημαδεύει» στο πρόσωπο (θειικό οξύ – Πακιστάν) και αν πρέπει να την «θανατώνει».
Ο απώτερος σκοπός αυτών των «ερωτικών – οικογενειακών» μέτρων είναι η ταχύτατη άνοδος του Ισλαμικού πληθυσμού μέσω της αστείρευτης υπεργεννητικότητας. Πχ Αίγυπτος, τις τελευταίες δεκαετίες του 20ου αι. , από 24 εκ σε μόλις 20 χρόνια απέκτησε 52 εκ πληθυσμό. Το ίδιο και όλα τα Ισλαμικά κράτη.
Το Κοράνι απαγορεύει την αρνητική κριτική και την φιλοσοφικοθρησκευτική πολυφωνία. Αποδεκτή είναι μόνο η τυφλή υποταγή και υπακοή. Αρνητική κριτική και φιλοσοφικός στοχασμός απαγορεύονται ρητά δια ποινής θανάτου (πχ Σαλμάν Ρασντί και Αποστάτες του Ισλάμ – βλ.www.apostatesofislam.com ).
Ακόμη χειρότερα όμως, δεν αποδέχεται ούτε την αρνητική κριτική από μέρους μη ισλαμιστών διανοούμενων. Και για να επιτύχει τον σκοπό του χρησιμοποιεί την απειλή κατά της ζωής τους, όπου κι αν βρίσκονται (πχ Βαν Γκόγκ, Οριάνα Φαλάτσι, Δανοί σκιτσογράφοι).
Η σκληρότητα του Ισλάμ καθώς και ο αδίστακτος χαρακτήρας αυτής της φιλοσοφίας φαίνεται και από κάτι ακόμη: Το Κοράνι διατάσσει εγκατάλειψη από τον Ισλαμιστή των γονέων του και της οικογένειάς εάν δεν ασπαστούν και αυτοί το Ισλάμ.
Η ίδια η θρησκεία του Ισλάμ όχι μόνον αποδέχεται το φόνο ανθρώπου (17,34) αλλά το επιβάλλει κιόλας.
Στόχος των Ισλαμιστών είναι η καταστροφή των αλλόθρησκων χωρών, η εκκένωσή τους από τους «άπιστους κατοίκους» τους και ο εποικισμός τους με ισλαμιστές (21,11). Ο Ισλαμιστής δεν είναι ποτέ «πολιτικός πρόσφυγας», δεν είναι ποτέ «οικονομικός μετανάστης». Είναι πάντα «θρησκευτικός/πολεμικός εισβολέας».
Το Κοράνι διδάσκει την απόλυτη υποταγή στη Μοίρα. Δηλαδή, διατάσσει τον πιστό να υπομένει στωικά και κυρίως «αδιαμαρτύρητα» τη φτώχεια του, τις μιζέριες και τις αξεπέραστες υλικές δυσκολίες της ζωής του (22,36). Έτσι, το ισλαμικό σύστημα διακυβέρνησης δεν κινδυνεύει από ανταρσίες.
Οι Ισλαμιστές διαθέτουν – παρ’ ότι δεν είναι – το σφρίγος και την ορμή της νέας, επιτιθέμενης φυλής. Μα ταυτόχρονα, ένα πανίσχυρο θρησκευτικό, ψυχολογικό, πολεμικό κείμενο που κατορθώνει να τους γεμίζει μαχητική ενέργεια, ένταση και φανατισμό. Αυτό είναι που τους κάνει επικίνδυνους.
Από πού αποδεικνύονται όλα τα παραπάνω;
Μα από το ίδιο το Κοράνι.
Οι 150 περίπου από τις 450 σελίδες του Κορανίου, με ορμή και μένος ορίζουν αυτά που περιγράφηκαν και ακόμη περισσότερα. Δεν έχετε παρά να δείτε τα σχετικά αποσπάσματα του Κορανίου που δημοσιεύονται στο
Το βασικό ερώτημα σε όλα αυτά, είναι όχι τι κάνει το Ισλάμ – αυτό είναι γνωστό εδώ και 1,400 χρόνια – , αλλά τι κάνει η Δύση και γενικά ο πολιτισμένος κόσμος απέναντι σε αυτή τη νέα «αδυσώπητη εισβολή».
Πέραν από το να «επιτρέπει» Ισλαμικές βάσεις στην καρδιά της Ευρώπης βεβαίως….βλ. Βοσνία και Κοσυφοπέδιο…
Κοράνι: οι 150 (πιο) “θανάσιμες” σελίδες! Κι όποιος αντέξει ας τις διαβάσει. Μετά απ’ αυτό μην πεις ότι δεν ήξερες…(Μέρος Β’ -αποσπάσματα)
του Γιώργου Ανεστόπουλου
Οι εκατόν πενήντα από τις περίπου τετρακόσιες σελίδες του Κορανίου είναι γεμάτες με Φλογερές προτροπές προς τους Πιστούς να συμβάλλουν με κάθε μέσο – «ακόμη και χύνοντας το αίμα των Απίστων» – στην Δημιουργία ενός Παγκόσμιου Χαλιφάτου του Ισλαμ. Γεγονός που φαίνεται ευδιάκριτα κυρίως στις προ του 1980 μεταφράσεις του Κορανίου που ήταν πιο «πιστές» στο «σκληρό γράμμα και νοηματική» του Αραβικού πρωτοτύπου. ( Από εκείνο το «χρονικό σημείο» κι έπειτα το Πνεύμα των Μεταφράσεων «μαλακώνει» – τυχαίο άραγε; Ή μήπως «ταυτίζεται επικοινωνιακά» με την Παλινόρθωση του «Διεθνούς Ισλαμικού Πανεθνικισμού»; Πχ Βλ. Ισλαμικό Αμερικανικό Κίνημα και «Παλαιστινιακή Αναζωπύρωση», Νασερισμός και Λιβύη, Λιβανικός Εμφύλιος και Ιράν κλπ κλπ) και βεβαίως με την έναρξη της επιχείρησης “Μαζικού εισοδισμού του Ισλάμ” στο Βορρά (μέσω όλο και διογκούμενης Λαθρομετανάστευσης). Κατάσταση που απαιτούσε να μπορεί να εμφανίζεται το Κοράνι/Ισλάμ ως Βιβλίο/Θρησκεία της Αγάπης. Έπρεπε πάση θυσία λοιπόν να “εξωραϊστεί” στις μεταφράσεις του.
Ιδού λοιπόν, μια «σκληρή απόδοση» του Κορανίου, χωρίς «φτιασιδώματα». Μία έκδοση πριν την έναρξη της παραπάνω “επιχείρησης”.
“Σκαλίστηκε” ξανά και ξανά γραμμή γραμμή όλο το Κοράνι – από μια έκδοση της δεκαετίας του ’70, “εξαφανισμένη” πλέον από την Ελληνική αγορά – για να εντοπιστούν και να απομονωθούν τα πιο “θανάσιμα”, τα πιο “αιματηρά” του σημεία.
150 σελίδες αίματος και προτροπής των «Πιστών» να πνίξουν στο αίμα ΟΛΟΥΣ τους «Άπιστους» (μη Ισλαμιστές)….
Καλό κουράγιο σε όποιον αντέξει να τις διαβάσει…
«Κοράνι»
ΕΚΔΟΣΕΙΣ «ΔΑΡΕΜΑ» Μετάφρ. Μίνας Ζωγράφου – Μεραναίου
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2ο
Η ΑΓΕΛΑΔΑ
(εδάφια 75 από 286)
22. «…..Φοβηθείτε λοιπόν (άπιστοι) τη φωτιά που θα έχει για τροφή τους ανθρώπους και τις πέτρες, τη φωτιά την προετοιμασμένη για τους άπιστους.»
37. « Οι άπιστοι (δηλ. οι μη ισλαμιστές) και εκείνοι που χαρακτηρίζουν τη δικαιολογία με το ψεύδος θα παραδοθούν στις αιώνιες φλόγες».
59. « Βέβαια οι Μουσουλμάνοι, οι Εβραίοι, οι Χριστιανοί και οι Σαβαίοι, που θα πιστέψουν στον Αλλάχ και στην έσχατη ημέρα και που θα πράξουν το καλό (δηλ. θα ασπαστούν το Ισλάμ), θα πάρουν την ανταμοιβή απ’ τα χέρια του. Θ’ απαλλαγούν απ’ το φόβο και τα βασανιστήρια».
76. « Αντίθετα, οι πιστοί (δηλ. οι Ισλαμιστές), αν θα έχουν πράξει το καλό (δηλ. να έχουν πολεμήσει κάτω από τη σημαία του Ισλάμ), θα κατοικούν αιώνια στον παράδεισο».
79. « ……Και αυτά είναι η ανταμοιβή γι’ αυτή σας τη συμπεριφορά (δηλ. που δεν ασπαστήκατε το Ισλάμ). Το όνειδος σ’ αυτό τον κόσμο και την ημέρα της κρίσεως η φρίκη των βασανιστηρίων, γιατί ο Αλλάχ δεν βλέπει τις πράξεις μ’ αδιάφορο μάτι».
83. « Αφού ο Αλλάχ τους έστειλε (στους άπιστους) το Κοράνιο για να επιβεβαιώσει τις Γραφές του (πριν ικετεύσω την βοήθεια του ουρανού εναντίον των απίστων), κι αφού έλαβαν αυτό το βιβλίο που τους είχε προλεχθεί, αρνήθηκαν να το πιστέψουν. Αλλά ο Αλλάχ καταράστηκε τους άπιστους».
98. « Ω! πιστοί! ….. ακούτε. Οι άπιστοι (δηλ. όλοι οι μη ισλαμιστές) είναι προορισμένοι για ένα φοβερό βασανιστήριο».
110. « Ο Θεός έχει έναν Υιό, λένε οι Χριστιανοί. Μακριά απ’ τον Αλλάχ αυτή η βλασφημία…..».
113. « Σε στείλαμε μαζί με την αλήθεια για νάσαι το όργανο των υποσχέσεών μας και των απειλών μας και κανένας δεν θα σε ρωτήσει καθόλου για κείνους που θα γκρεμιστούν στην κόλαση (δηλ. τους άπιστους)».
115. « Εκείνοι που τους δώσαμε το Κοράνιο και που διαβάζουν την αληθινή διδαχή του (δηλ. οι Ισλαμιστές), έχουν την πίστη. Εκείνοι που δεν θα το πιστέψουν (δηλ. οι άπιστοι) θα ανήκουν στους καταραμένους».
137. « Σας καθορίσαμε, ω λαοί εκλεκτών, (βλ. Άραβες) για να προσφέρετε τη μαρτυρία σας απέναντι στα υπόλοιπα έθνη, όπως ο απόστολος σας την προσφέρει σε σας».
140. « …Αν συναινούσες στους πόθους τους, ύστερα από τη γνώση που δέχτηκες, θα ήσουν ανάμεσα στον αριθμό των ασεβών (βλ. των απίστων)».
( Απαγορεύεται δηλ. οποιαδήποτε συνεργασία ή συμφωνία με τους άπιστους).
149. « Μη λέτε πως εκείνοι που σκοτώθηκαν κάτω απ’ τις σημαίες της πίστης είναι νεκροί. Αντίθετα, ζουν. Αλλά δεν το καταλαβαίνετε».
154. « Εκείνοι που αποκρύβουν τα θαύματα και τη διδαχή μας (βλ. Ισλαμισμό), ύστερα απ’ ότι τους γνωρίσαμε στην Πεντάτευχο (βλ. Εβραίοι) νάναι καταραμένοι απ’ τον Αλλάχ, τους Αγγέλους κι όλα τα δημιουργημένα πλάσματα».
(Είναι το πρώτο χρονικό σημείο που κηρύσσεται επίσημα από το Ισλάμ ο πόλεμος ενάντια στους Εβραίους).
155. « Θα συγχωρήσω εκείνους που, αποκηρύσσοντας την πλάνη, μου φανερώσουν την αλήθεια (βλ. ασπαστούν τον Ισλαμισμό)…».
156. « Αλλά οι άδικοι (άπιστοι) εκείνοι που θα πεθάνουν μέσα στην απιστία τους (βλ. δεν θα ασπαστούν το Ισλάμ) θα χτυπηθούν απ’ την κατάρα του Αλλάχ, των Αγγέλων και των ανθρώπων».
157. « Κι η κατάρα αυτή θα τους βασανίζει αιώνια (τους άπιστους). Τα βασανιστήριά τους δεν θα λιγοστέψουν ποτέ και ποτέ δεν θα γυρίσει κατά τη μεριά τους τα βλέμματά του ο Αλλάχ».
160. «……. Τι θέαμα θα προσφέρουν οι ασεβείς (οι άπιστοι) όταν θ’ αντικρίσουν το βασανιστήριο που τους περιμένει (επειδή δεν ασπάστηκαν το Ισλάμ)! Κάθε δύναμη ανήκει στον Αλλάχ και είναι φοβερός στην εκδίκησή του».
165. « Όταν πιέζουμε τους άπιστους ν’ ασπαστούν τη διδαχή (του Ισλάμ) και ότι αποκάλυψε ο Αλλάχ, απαντούν: ακολουθούμε τη λατρεία των πατέρων μας. Πρέπει να την ακολουθούν αν οι πατέρες τους περπάτησαν μέσα στη νύχτα της άγνοιας και της πλάνης»;
( Πρώτον, παραδέχονται ότι δεν σέβονται την θρησκευτική λατρευτική επιλογή του άλλου, παρά θεωρούν ότι τελεί εν αγνοία και πλάνη. Και δεύτερον, αποδέχεται ότι πολιτική τους ήταν και είναι η (παντοιοτρόπως) πίεση των απίστων (βλ. αλλόθρησκων) να ασπαστούν τον Ισλαμισμό. Δηλαδή, αλαζονεία και φιλοσοφικός – θρησκευτικός ρατσισμός).
166. « Οι άπιστοι μοιάζουν μ’ εκείνον που ακούει τον ήχο της φωνής δίχως να καταλαβαίνει τίποτα. Κουφοί, βουβοί και τυφλοί, δεν έχουν καθόλου μυαλό! (επειδή δεν ασπάζονται τον Ισλαμισμό)».
170. « Αγόρασαν την πλάνη (τον μη-Ισλαμισμό) για αλήθεια και τα μαρτύρια (ως ποινή επειδή δεν ασπάστηκαν τον Ισλαμισμό) αντί για τη συγγνώμη. Ποια θα είναι η αγωνία τους, ανάμεσα στις φλόγες !».
186. « Καταπολεμείστε τους εχθρούς σας στον πόλεμο που γίνεται για τη θρησκεία…..».
187. « Σκοτώστε τους εχθρούς σας παντού όπου τους βρίσκετε. Διώξτε τους από το φως απ’ όπου σας έδιωξαν. Ο κίνδυνος ν’ αλλάξετε θρησκεία είναι χειρότερος απ’ το φόνο. Μην τους πολεμάτε καθόλου κοντά στο τέμενος Χαράμ, εκτός αν σας προκαλέσουν. Αν σας επιτεθούν, κολυμπήστε μέσα στο αίμα τους. Αυτή είναι η ανταμοιβή που χρωστάτε στους άπιστους».
189. « Καταπολεμείστε τους εχθρούς σας ώσπου να μην έχετε πια να φοβάστε τον πειρασμό και ώσπου να αποκατασταθεί η Θεία Λατρεία (δηλ. το Ισλάμ). Κάθε εχθρότητα να καταπαύσει εναντίον εκείνων που θα εγκαταλείψουν τα είδωλα (δηλ. τις άλλες Λατρείες ή Θρησκείες). Το μίσος σας θα πρέπει να ανάβει μόνον εναντίον των διεστραμμένων (δηλ. των άπιστων)».
190. « Αν σας επιτεθούν κατά τη διάρκεια των ιερών μηνών και στους άγονους τόπους, τιμωρείστε τους με την ποινή της ανταπόδοσης. Παραβιάστε απέναντί τους, τους νόμους αν δεν τους τήρησαν απέναντί σας. Φοβηθείτε τον Αλλάχ. Να θυμάστε πως είναι μαζί με εκείνους που τον φοβούνται».
212. « Είναι γραφτό πως θα πολεμήσετε και πως θα τρέμετε τον πόλεμο».
213. « Αλλά μπορεί να μισείτε εκείνο που είναι πλεονεκτικό για σας και να ποθείτε εκείνο που σας είναι βλαβερό. Ο Αλλάχ ξέρει τι σας ταιριάζει και σεις το αγνοείτε».
214. « Θα σε ρωτήσουν αν θα πολεμήσεις στους ιερούς μήνες. Λέγε τους: Ο πόλεμος στο διάστημα αυτό, σας είναι οδυνηρός. Αλλά να παραμερίσετε τους πιστούς απ’ το δρόμο της σωτηρίας, να είστε άπιστοι στον Αλλάχ, να αποδιώξετε τους θεράποντές του απ’ το άγιο τέμενος, είναι εγκλήματα φοβερά για τα μάτια του. Η ειδωλολατρεία είναι χειρότερη απ’ το φόνο. Οι άπιστοι δεν θα σταματήσουν να σας καταδιώκουν με τα όπλα στο χέρι, ώσπου να σας αφαιρέσουν την πίστη, αν είναι δυνατό. Εκείνος από σας που θα εγκαταλείψει τον Ισλαμισμό και που θα πεθάνει μέσα στην απιστία του, θα κάμει μάταιη την αξία των έργων του και σ’ αυτόν τον κόσμο και στον άλλον. Και θα ριχτεί στις αιώνιες φλόγες».
215. « Οι πιστοί που θα εγκαταλείψουν την πατρίδα τους και θα πολεμήσουν για την πίστη μπορεί να ελπίζουν στην θεία ευσπλαχνία….».
220. « Μην παντρεύεστε τις ειδωλολάτρισσες, ώσπου να αποκτήσουν την πίστη σας. Μια πιστή σκλάβα αξίζει περισσότερο από μια ελεύθερη άπιστη γυναίκα, κι όταν ακόμα αυτή θα σας άρεσε περισσότερο. Μη δίνετε τα κορίτσια σας στους ειδωλολάτρες, ώσπου να ασπασθούν την πίστη σας. Η πιστή σκλάβα αξίζει περισσότερο από μια άπιστη, κι αν ακόμη αυτή θα σας είναι περισσότερο αξιαγάπητη».
221. « Οι άπιστοι σας καλούν στο πυρ κι ο Αλλάχ σας ανοίγει τον παράδεισο….».
223. « Οι γυναίκες σας είναι το χωράφι σας. Καλλιεργείστε το όσες φορές σας αρέσει…».
228. « …Οι γυναίκες πρέπει να συμπεριφέρονται με την πρέπουσα κοσμιότητα και οι σύζυγοι έχουν απέναντί τους την υπεροχή. Ο Αλλάχ είναι ισχυρός και σοφός».
245. « Αγωνιστείτε για την άμυνα της πίστης (βλ. Ισλάμ) και να ξέρετε ότι ο Αλλάχ τα γνωρίζει και τα ακούει όλα».
259. « Ο διάβολος είναι ο προστάτης των απίστων (δηλ. όλων των μη – Ισλαμιστών). Τους οδηγεί από το φως στα σκοτάδια κι αυτοί θα γκρεμιστούν στο αιώνιο πυρ».
( Δηλαδή, όλοι οι Αλλόθρησκοι είναι λάτρεις και οπαδοί του Διαβόλου και του Κακού και αντίστοιχα οι Ισλαμιστές είναι οι μόνοι οπαδοί του Θεού και του Καλού)
263. « Εκείνοι που ξοδεύουν τα πλούτη τους για να υπερασπίσουν την άγια υπόθεση (δηλ. την επέκταση και επικράτηση του Ισλάμ), μοιάζουν με τον σπόρο που παράγει εφτά στάχυα και που το καθένα τους κάνει εκατό σπόρους…».
264. « Εκείνοι που υποστηρίζουν τον άγιο πόλεμο (δηλ. την επέκταση και επικράτηση του Ισλάμ) με τις περιουσίες τους….έχουν τη σίγουρη ανταμοιβή τους απ’ τον Αλλάχ. Αυτοί είναι προστατευμένοι κι απ’ το φόβο κι απ’ την αγωνία».
274. «……Υπάρχουν πιστοί που πολεμούν κάτω απ’ τις σημαίες της πίστης, μ’ όλο που η φτώχεια τους δεν τους επιτρέπει ν’ ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους. ……… Η αγαθοεργία που θα κάμετε σ’ αυτούς θα γνωσθεί απ’ τον Αλλάχ).
(Δηλ., η εντολή του Κορανίου είναι «Στηρίξτε τους Μάρτυρες Φενταγίν» με κάθε τρόπο. Άρα, οι ανά τη γη μουσουλμανικοί πληθυσμοί (και του Λιβάνου φυσικά), σύμφωνα με το Κοράνι είχαν ιερή υποχρέωση να παρέχουν άσυλο και να στηρίζουν παντοιοτρόπως τους Εξτρεμιστές Ισλαμιστές Μαχητές. Γεγονός που δικαίως καθιστά το Ισλάμ ως θρησκεία και όλους τους Ισλαμιστές συνυπεύθυνους για την δράση τέτοιων τρομοκρατικών οργανώσεων).
277. « (Ο Αλλάχ) μισεί τον άπιστο και τον ασεβή (δηλ. τους μη Ισλαμιστές)….Αλλά οι πιστοί (δηλ. οι ισλαμιστές) θα απαλλαγούν απ’ το φόβο και τα βασανιστήρια».
279. « Αν αρνείστε (βλ. άπιστοι, μη Ισλαμιστές) να υπακούσετε, περιμένετε τον πόλεμο απ’ τον Αλλάχ και τον απόστολό του…».
286. « Αλλάχ. Συ είσαι ο προστάτης μας. Δώσε μας τη νίκη εναντίον των άπιστων
εθνών».
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3Ο
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΜΡΑΝ
(ΜΕΚΚΑ- εδάφια 68 από 200)
3. « Εκείνοι που θα αρνηθούν τη θεία διδασκαλία (δηλ. τον Ισλαμισμό), μόνον τα βασανιστήρια θα πρέπει να περιμένουν. Ο Αλλάχ είναι ισχυρός και η εκδίκηση βρίσκεται μέσα στα χέρια του».
(Δηλ. «πως τολμάει όλος ο μη Ισλαμικός κόσμος να μην ασπάζονται το Ισλάμ»; Για τιμωρία θα εξολοθρευτούν από τον Αλλάχ, δηλ. από τους Ισλαμιστές Μάρτυρες Μαχητές του).
8. « Οι άπιστοι δεν θάχουν κανένα όφελος κι απ’ τα πλούτη τους κι απ’ τα παιδιά τους, στον Αλλάχ. Θα καταφαγωθούν από τις φλόγες».
9. « Όμοιοι (οι άπιστοι, δηλ. οι αλλόθρησκοι) με την οικογένεια του Φαραώ και με τις πριν απ’ αυτή χαρακτήρισαν τη διδασκαλία μας για ψεύδος. Ο Αλλάχ όμως κατάλαβε την ασέβειά τους και είναι φοβερός στις τιμωρίες του».
10. « Λέγε στους άπιστους: σε λίγο θα νικηθείτε και θα συναθροιστείτε στην κόλαση, που είναι η διαμονή των βασανιστηρίων».
20. « Ανάγγειλε σ’ εκείνους (άπιστοι) που αρνούνται την αληθινή πίστη (το Ισλάμ), που χύνουν άδικα το αίμα των προφητών (Εβραίοι) κι εκείνων που έργο τους είναι να κηρύσσουν την αλήθεια (Προσηλυτιστών του Ισλάμ), ότι θα παραδοθούν στα μαρτύρια».
(Δεύτερη – ιστορική – ντιρεκτίβα-φετφάς του Κορανίου εναντίον των Εβραίων. Και ουσιαστικά εναντίον όλων «των λαών της Βίβλου» – μα στην πραγματικότητα εναντίον όλου του – μη ισλαμικού – κόσμου. Η αφοριστική του σκέψη με το ξεδίπλωμα – ανάπτυξη του Κορανίου επεκτείνεται προς όλο τον «άπιστο» – βλ. μη ισλαμικό – κόσμο).
27. « Ποτέ σας μην παίρνετε για προστάτες τους άπιστους, εκτός αν αναγκαστείτε από το φόβο. Η οργή του Αλλάχ θα πρέπει να σας κάνει να τρέμετε. Σ’ αυτόν θα ξαναγυρίσετε».
(Άρα, ποτέ σας μην ενσωματωθείτε σε μη ισλαμική κοινωνία. Ποτέ σας μην δώσετε όρκο πίστης σε ξένη μη ισλαμική σημαία και Σύνταγμα. Κι αν το κάνετε, κάντε το μόνο υποκρινόμενοι. Να είστε έτοιμοι να προδώσετε αυτήν την ψεύτικη πατρίδα σας στο πρώτο κάλεσμα του Ισλάμ).
49. « Θα τιμωρήσω αυστηρά τους απίστους και σ’ αυτόν και στον άλλον κόσμο. Και δεν θάχουν να περιμένουν καμιά βοήθεια».
83. « Οι αποστάτες (του Ισλάμ), που ολοένα θα αυξάνει η αδικία τους, δεν έχουν να ελπίζουν καμιά συγγνώμη. Η κατάρα είναι ο κλήρος τους».
(Δηλαδή, Φετφάς (εντολή) εκτέλεσής τους).
84. « Όλο το χρυσάφι που μπορεί να χωρέσει η γη δεν μπορεί να εξαγοράσει τα μαρτύρια εκείνων που θα αυξάνει μέσα τους η απιστία. Γι’ αυτούς δεν υπάρχει πια ελπίδα».
94. « Ω πιστοί (του Ισλάμ), αν ακολουθήσετε την διδασκαλία των Ιουδαίων, θα σας ξεριζώσουν την πίστη σας και θα σας κάνουν άπιστους».
106. « Οι Εβραίοι μόνον ελαφρές ζημιές μπορούν να σας κάμουν. Αν σας πολεμήσουν, γρήγορα θα τραπούν σε φυγή και κανένας δεν θα τους βοηθήσει».
(Τέταρτη κλιμάκωση της Ισλαμικής κήρυξης πολέμου κατά των Εβραίων)
107. « Το σωρευμένο πάνω στα κεφάλια τους αίσχος θα τους ακολουθήσει παντού. Μόνο η συμμαχία του Αλλάχ με τους ανθρώπους μπορεί να τους εξασφαλίσει τη ζωή τους. Ο Αλλάχ αποτύπωσε στο μέτωπό τους τη σφραγίδα της οργής του. Η δυστυχία θα τους συντρίψει, γιατί αρνήθηκαν να πιστέψουν στα θεία θαύματα. Γιατί άδικα θανάτωσαν τους προφήτες. Γιατί είναι αποστάτες και άνομοι».
( Πέμπτη κλιμάκωση κατά των Εβραίων)
111. « Οι άπιστοι δεν θα ωφεληθούν καθόλου από τα πλούτη τους, ούτε από τα παιδιά τους, κοντά στον Αλλάχ. Θα είναι τα θύματα μιας φωτιάς που ποτέ δεν θα σβήνει».
113. « Ω πιστοί! Μόνον ανάμεσά σας να συνάπτετε στενούς δεσμούς. Οι άπιστοι προσπαθούσαν να σας διαφθείρουν. Θέλουν την καταστροφή σας».
( Το ίδιο το Κοράνι απαγορεύει στους Μουσουλμάνους να ενσωματωθούν σε άλλες μη Ισλαμικές κοινωνίες).
122. « Και μας έστειλε (ο Αλλάχ) τους ουράνιους στρατιώτες του για να φέρει στην καρδιά μας τη χαρά και την εμπιστοσύνη. Κάθε βοήθεια έρχεται από τον Αλλάχ. Είναι ισχυρός και σοφός. Μπορεί κατά τη θέλησή του να ανατρέψει τους άπιστους, να τους τρέψει σε φυγή ή να τους εξολοθρεύσει».
123. « Είτε τους συγχωρήσει ο Αλλάχ, είτε τους τιμωρήσει, η τύχη τους δεν σ’ ενδιαφέρει. Είναι παραδομένοι στην απιστία».
126. « Να φοβάστε το πυρ το ετοιμασμένο για τους απίστους…».
134. « Αν ο φονικός σίδηρος σας πλήξει, πόσοι εχθροί σας θα έχουν παρόμοια τύχη; Η επιτυχία θάναι αμφίρροπη ανάμεσα στους θνητούς, για να γνωρίσει ο Αλλάχ τους πιστούς, και για να διαλέξει ανάμεσά σας τους μάρτυρές του (μισεί τους κακούς)».
(ενθαρρύνοντας τους υποψήφιους Φενταγίν – καμικάζι – ανθρώπινες βόμβες. Το ίδιο το Κοράνι λοιπόν – και όχι ορισμένες «Σέχτες» όπως ισχυρίζονται ορισμένοι – είναι που προωθεί την ιδέα των Επιθέσεων Αυτοκτονίας).
135. « Για να δοκιμάσει τους πιστούς και για να εξολοθρεύσει τους άπιστους».
136. « Πιστεύετε πως θα μπείτε στον Παράδεισο πριν ο Αλλάχ να γνωρίζει ποιοι από σας πολέμησαν και έμειναν καθαροί;».
137. « Επιθυμήσατε το θάνατο πριν να σας παρουσιαστεί και όταν τον είδατε, κλονιστήκατε».
(μομφή προς τους δειλούς πιστούς για να τους ντροπιάσει και να τους κάνει άφοβους να πεθάνουν).
141. « Περιορίζονται μόνο να λένε (οι πιστοί του Ισλάμ) : Αλλάχ…..στερέωσε τα βήματά μας και βοήθησέ μας εναντίον των απίστων εθνών. Κι ο Αλλάχ τους γέμισε με αγαθά σε αυτή την ζωή και τους έδωσε την ευδαιμονία στην άλλη. Αγαπά τους αγαθοεργούς».
(Δηλαδή, η καταστροφή των απίστων εθνών και η δια της βίας επιβολή του Ισλάμ, θεωρείται «αγαθοεργία», που επιβραβεύεται μάλιστα και με μια θέση στον Παράδεισο).
142. « Ω πιστοί! Αν ακολουθείτε τους απίστους, θα ξαναγυρίσετε στην πλάνη σας και θα καταστραφείτε».
(Απαγορεύεται η ενσωμάτωση στις κοινωνίες των απίστων).
144. « Θα σκορπίσουμε τον τρόμο στην καρδιά των ειδωλολατρών γιατί εξομοίωσαν με τον Αλλάχ άλλες θεότητες. Η κατοικία τους θα είναι το πυρ, η αξιοθρήνητη διαμονή των ανόμων».
( Σύμφωνα με το Ισλάμ, οι Ορθόδοξοι με τις εικόνες τους και οι Καθολικοί, οι Βουδιστές και οι Ινδουιστές με τα αγάλματά τους είναι ειδωλολάτρες και πρέπει να εξολοθρευτούν. Αδιαφορώντας για ανθρώπινα δικαιώματα όπως Ανεξιθρησκία και Θρησκευτική Ανοχή).
148. «…..Κι αν ακόμα μένατε στα σπίτια σας, για όσους ήτανε γραφτό να έρθουν να πολεμήσουν, θα έρχονταν να σκοτωθούν εκεί όπου πέθαναν, για να γνωρίσει και να δοκιμάσει ο Αλλάχ το βάθος της καρδιάς σας…».
(Σύμφωνα με το Κοράνι, όλοι οι Ισλαμιστές έχουν υποχρέωση να πολεμήσουν κάτω από τη Σημαία του Ισλάμ για την παγκόσμια επικράτησή του. Ή αλλιώς, Η δημιουργία ενός Φενταγίν).
150. « Ω πιστοί! Δεν μοιάζετε μ’ εκείνους που έγιναν άπιστοι και λένε: οι αδελφοί μας χάθηκαν πηγαίνοντας στον πόλεμο και πολεμώντας. Αν έμεναν ανάμεσά μας δεν θα πέθαιναν. Αυτά τα ασεβή λόγια θα τους στοιχίσουν στεναγμούς. Ο Αλλάχ δίνει τη ζωή και το θάνατο. Βλέπει τις πράξεις σας».
(απειλή εκτέλεσης σε όποιον αποσκιρτήσει)
151. « Αν πεθάνετε ή σκοτωθείτε υπερασπίζοντας την πίστη σας, σκεφτείτε πως η θεία ευσπλαχνία αξίζει περισσότερο από όλα τα πλούτη που θα θησαυρίσετε».
(η δημιουργία ενός Φενταγίν)
160. « Ο Αλλάχ επέτρεψε εκείνο που σας ήρθε την ημέρα της μάχης, για να ξεχωρίσει τους αληθινούς πιστούς απ’ τους υποκριτές. Όταν είπε στους πιστούς: ελάτε να πολεμήσετε κάτω από τη σημαία της πίστης, ελάτε ν’ αποκρούσετε τον εχθρό, απάντησαν: αν ξέραμε να πολεμήσομε, θα σας ακολουθούσαμε. Εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν κοντύτερα στην απιστία παρά στην πίστη».
163. « Μην νομίσετε πως εκείνοι που έπεσαν πέθαναν. Αντίθετα, ζουν και παίρνουν τη τροφή τους απ’ τα χέρια του ίδιου του Αλλάχ».
182. « Όλοι οι άνθρωποι θα πεθάνουν. Ο καθένας θα πάρει την ανταμοιβή του για τα έργα του την ημέρα της αναστάσεως. Εκείνος που θα αποφύγει το πυρ (δηλ. ο Ισλαμιστής) και θα μπει στον παράδεισο θα δοκιμάσει την αληθινή ευδαιμονία …»
189. « Αλλάχ! Φύλαξέ μας από το μαρτύριο της πυράς! Αλλάχ, εκείνον (δηλ. τον άπιστο) που θα τον γκρεμίσεις μέσα στις φλόγες θα καταισχυνθεί. Και δεν θα υπάρχει ελπίδα πια για τους ασεβείς(μη ισλαμιστές)».
194. « Θα αποπλύνω τα ανομήματα εκείνων που θα διωχτούν απ’ τα σπίτια τους, και θα υποφέρουν, και θα πολεμήσουν και πεθάνουν για μένα. Θα τους βάλω στους κάμπους όπου τρέχουν ποτάμια».
(δηλ., όποιος πολεμάει κάτω από τη σημαία του Ισλάμ και πεθαίνει, πάει στον Παράδεισο).
197. « Εκείνοι που φοβούνται τον Αλλάχ θα κατοικούν στους κήπους τους δροσερούς. Εκεί θα μένουν αιώνια. Θα είναι οι φιλοξενούμενοι του Αλλάχ….».
200. « Ω πιστοί! Εγκαρτερείτε. Πολεμάτε με σταθερότητα. Να φοβάστε τον Αλλάχ, για να απολαύσετε την ευδαιμονία».
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4Ο
ΜΕΔΙΝΑ
εδάφια 80 από 175
3. «….. Να νυμφεύεστε δυο, τρεις ή τέσσερις (γυναίκες ταυτόχρονα). Και να διαλέγετε εκείνες που σας αρέσουν. Αν δεν μπορείτε να τις κρατήσετε με δικαιοσύνη, να πάρετε μόνον μια ή περιοριστείτε στις σκλάβες σας….».
(Οι σκλάβες, ως γνωστόν δεν χρειάζονται δικαιοσύνη…Γυναικεία δικαιώματα και γυναικεία ανεξαρτησία προφανώς δεν υφίστανται στο Κοράνι και στο Ισλάμ)
17. « Εκείνος που θα τις τηρήσει (τις εντολές του Κορανίου) και θα υπακούσει στον προφήτη, θα μπει στους κήπους που τους αρδεύουν τα ποτάμια, την ευάρεστη διαμονή, όπου θα γεύεται την αιώνια ευδαιμονία».
19. « Αν κάποια απ’ τις γυναίκες σας μοιχεύτηκε, καλέστε τέσσερις μάρτυρες. Αν και των τεσσάρων οι μαρτυρίες ενώνονται εναντίον της, κλείστε την στο σπίτι σας, ώσπου ο θάνατος να τερματίσει την ζωή της».
(κοινώς, ο άνδρας έχει δικαίωμα ζωής και θανάτου επάνω στη γυναίκα του. Αρκεί να έχει τέσσερις (ψευδο)μάρτυρες).
20. « Να τιμωρείτε τον ελεύθερο άνδρα και τη γυναίκα όταν διαπράξουν κάποιο αισχρούργημα…».
(κοινώς, απαγορεύονται, δια ποινής, οι προγαμιαίες ερωτικές σχέσεις μεταξύ μουσουλμάνων)
28. « Σας απαγορεύεται να νυμφευθείτε ελεύθερα έγγαμες γυναίκες, εκτός αν τις κατακτήσατε με τα όπλα στον πόλεμο. Αυτοί είναι οι νόμοι του Αλλάχ. Όλα τα άλλα σας επιτρέπονται. Χρησιμοποιείστε τα πλούτη σας για να παίρνετε αγνές και ενάρετες συζύγους. Αποφεύγετε την ακολασία. Δίδετε σ’ εκείνες αν τις απολαύσατε την προίκα που υποσχεθήκατε, σύμφωνα με το νόμο. Κι αφού εκπληρωθεί αυτή η υποχρέωση, όλες τις συμφωνίες που θα κάμετε θα είναι νόμιμες».
(Κάπως έτσι ανακαλύφθηκαν οι προσωρινοί γάμοι στο Ιράν. Επίσης, εφόσον θεωρούν ότι βρίσκονται σε πόλεμο με τη Δύση – κυρίως – θεωρούν ότι νομιμοποιούνται από το Κοράνι να απαγάγουν δυτικές γυναίκες και να τις παντρεύονται ή να τις έχουν δούλες σε χαρέμια).
34. « Ο ασεβής (άπιστος) που θα παραβεί τις εντολές του (του Αλλάχ) θα ριχτεί στις φλόγες. Τίποτα δεν είναι ευκολότερο για τον Αλλάχ».
35. « Αν αποφύγετε να αθετήσετε τις μεγάλες εντολές, θα σας αποπλύνομε από τα παραπτώματά σας και θα σας δώσουμε τιμητική θέση στον παράδεισο».
(Η πιο μεγάλη εντολή είναι : πολέμα κάτω από τη σημαία του Ισλάμ με στόχο την παγκόσμια επικράτησή του επί των απίστων εθνών. Αν κάνεις αυτό, όλα τα άλλα – ότι και να κάνεις – θεωρούνται μικροπαραπτώματα που συγχωρούνται. Η θέση στον Παράδεισο είναι εξασφαλισμένη).
38. « Οι άντρες είναι ανώτεροι από τις γυναίκες, γιατί ο Αλλάχ τους έδωσε την υπεροχή πάνω τους και πρέπει να τις προικίζουν από τις περιουσίες τους. Οι γυναίκες πρέπει να υπακούουν και να αποσιωπούν τα μυστικά των συζύγων τους, μια που ο ουρανός τους εμπιστεύθηκε τη φύλαξή τους. Οι σύζυγοι που ενδεχομένως θα υποφέρουν απ’ την απείθειά τους μπορούν να τις τιμωρούν, να τις αφήνουν μόνες στα κρεβάτια τους κι ακόμα και να τις χτυπούν. Η υποταγή των γυναικών θα τις προστατεύει από κάθε κακομεταχείριση. Ο Αλλάχ είναι μεγάλος και ύψιστος».
(περί γυναικείων δικαιωμάτων «ισλαμική συνέχεια»…)
45. « Τι θα κάμουν οι άπιστοι όταν θα συγκεντρώσουμε εναντίον τους τη μαρτυρία απ’ όλα τα έθνη και όταν θα ζητήσουμε τη μαρτυρία σου; Θα ευχηθούν, αυτή την φοβερή ημέρα να γίνουν κονιορτός».
47. « Δεν προσέξατε τους Εβραίους; Πωλούν την πλάνη και θάθελαν να σας κάνουν να φύγετε απ’ το σωστό δρόμο. Αλλά ο Αλλάχ γνωρίζει τους εχθρούς σας. Η ισχυρή προστασία του είναι ασφαλές άσυλο εναντίον της πονηρίας τους».
(Έκτη κλιμάκωση του πολέμου κατά των Εβραίων)
48. « Εκείνοι που από αυτούς αλλοιώνουν τις Γραφές λέγουν: σε ακούσαμε και δεν θέλουμε να σε υπακούσουμε. Άκουσε εκείνο που δεν ακούμε και εξέτασέ μας. Συσκοτίζουν το νόημα των λόγων τους και καταστρέφουν τη θρησκεία».
(Το Κοράνι απαγορεύει την αρνητική κριτική και την φιλοσοφικοθρησκευτική πολυφωνία. Οι ποικιλόχρωμοι διανοητές και οι εισαγωγείς Καινών Δαιμονίων – δηλ. Σωκράτες –απαγορεύονται δια ποινής θανάτου).
49. « Αν έλεγαν : ακούσαμε και υπακούμε, άκουσέ μας και κρίνε μας. Τι πλεονεκτήματα θα είχαν απ’ την υπακοή τους! Ο Αλλάχ τους καταράστηκε εξ’ αιτίας της απιστίας τους. Ανάμεσά τους ελάχιστοι είναι οι πιστοί».
(αποδεκτή είναι μόνο η τυφλή υποταγή και υπακοή. Αρνητική κριτική και φιλοσοφικός στοχασμός απαγορεύονται ρητά).
50. « Εσείς Εβραίοι πιστεύετε στο βιβλίο (Κοράνι) που επιβεβαιώνει την αλήθεια της Πεντατεύχου, πριν ν’ αλλάξουμε τα πρόσωπά μας και να γυρίσουμε προς την αντίθετη κατεύθυνση. Πιστέψτε, πριν να σας καταραστούμε, καθώς κάνουμε εκείνους που παραβαίνουν το Σάββατο. Η διαταγή του Αλλάχ πραγματοποιείται».
51. « Ο Αλλάχ δεν θα συγχωρήσει τους ειδωλολάτρες αλλά μόνο κατά τη θέλησή του όλα τα άλλα ανομήματα. Αλλά η ειδωλολατρεία είναι βαρύτερη προσβολή».
( Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να καταστρατηγήσει τις λατρευτικές δοξασίες και την θρησκευτικότητα του καθενός. Αυτό όμως δεν ισχύει στο Ισλάμ και στο Κοράνι).
55. « Τους σκεπάζει (τους Εβραίους) η θεία κατάρα. Ποιος θα μπορούσε να προστατεύσει εκείνους που τους καταράστηκε ο ουρανός;».
58. « Ανάμεσα σ’ αυτούς (τους Εβραίους) άλλοι πιστεύουν στον προφήτη, άλλοι δεν υπακούουν στη φωνή του. Αλλά η φωτιά της κόλασης θα επαρκέσει για τα ανομήματά τους».
59. « Εκείνοι που θα αρνηθούν να πιστέψουν στην αλήθεια που αναγγείλαμε, θα γκρεμιστούν στις φλόγες. Το δέρμα τους μόλις θα καίγεται, θα ξαναγίνεται και θα παραδίνονται σε καινούρια βασανιστήρια….».
62. « Ω πιστοί! Υπακούετε στον Αλλάχ, στον απεσταλμένο του και εκείνους από σας που ασκούν εξουσία. Να φέρνετε τις διαφορές σας ενώπιον του Αλλάχ και των αποστόλων του, αν πιστεύετε στον Αλλάχ και στην έσχατη ημέρα. Είναι το σωφρονέστερο μέσο και το καταλληλότερο για να τερματίσετε τις διαμφισβητήσεις σας».
( Η αρχή της μεθόδευσης εγκαθίδρυσης της υπέρτατης εξουσίας του Ισλαμικού Ιερατείου).
69. « Αν τους ορίζαμε την αυτοχειρία ή την εγκατάλειψη των κτημάτων τους, λίγοι απ’ αυτούς θα το έκαναν. Ωστόσο, εκτελώντας τη θέληση του Αλλάχ θα ήταν προς όφελός τους και η πίστη τους θα στερεωνόταν».
(Δηλ. είναι καλό να αυτοκτονείς για το Ισλάμ – σκοτώνοντας και άπιστους φυσικά – γιατί είναι θέληση του Αλλάχ – και θα έχεις και «κέρδος», τόσο εσύ – με τα «ουρί» του Παραδείσου – όσο και οι οικείοι σου με τις «επιταγές» του Κοσμικού κράτους του Ισλαμ).
70. « Θα τους ανταμείβαμε άφθονα και θα τους οδηγούσαμε στο δρόμο της σωτηρίας».
(Όποιος λοιπόν αυτοκτονήσει – σκοτώνοντας και άπιστους – θα ανταμειφθεί άφθονα και θα οδηγηθεί στο δρόμο της Σωτηρίας).
71. « Εκείνοι που θα είναι πιστοί στον Αλλάχ και στον απεσταλμένο του θα μπουν στη δοξασμένη κοινωνία των προφητών, των δικαίων, των μαρτύρων, των ευεργετών, που ο Αλλάχ τη γέμισε με τις σπανιότερες εύνοιές του».
(Και να η επιβράβευση του Μάρτυρα. Μία από τις κολώνες του Τζιχάντ).
73. « Ω πιστοί! Να είστε συνετοί στη μάχη, είτε επιτίθεστε μεμονωμένα είτε ομαδικά».
74. « Θα υπάρξουν πολλοί ανάμεσά μας που θα βραδυπορούν. Θα χαρούν γιατί δεν δοκίμασαν την ήττα σας και θα ευχαριστήσουν τον ουρανό, γιατί δεν παρευρέθηκαν σ’ αυτή τη μάχη».
(Η προετοιμασία του Ιερού Πολέμου. Η καταδίκη των δειλών).
75. « Αν ο Αλλάχ τους στέλνει τη νίκη θα πουν, ( σαν να μην ήταν η φιλία που τους έκαμε να το πουν) : μακάρι να πολεμούσαμε και εμείς μαζί τους! Θα είχαμε και εμείς πλούσια λάφυρα».
(Η προετοιμασία του Ιερού Πολέμου. Αν δεν θέλετε να πολεμήσετε για την πίστη, πολεμήστε για υλικά κίνητρα, πχ λάφυρα).
76. « Εκείνοι που θυσιάζουν την εγκόσμια ζωή τους στη μελλοντική, μπαίνουν κάτω απ’ τις σημαίες του Αλλάχ και είτε πέφτουν πολεμώντας, είτε νικούν, θα πάρουν τη δοξασμένη ανταμοιβή τους».
( Η προετοιμασία του Φενταγίν. Υπόσχεση για μελλοντική ζωή στον Παράδεισο).
77. « Ποιος θα μπορούσε να σας εμποδίσει να πολεμήσετε για την πίστη, για εκείνους ανάμεσά σας που είναι αδύνατοι, για τις γυναίκες, τα παιδιά που κραυγάζουν: Αλλάχ, βγάλε μας απ’ αυτή την διεφθαρμένη πόλη και στείλε μας έναν υπερασπιστή».
( Η προετοιμασία του Φενταγίν. Γίνετε υπερασπιστές της οικογένειας και της κοινότητάς σας).
78. « Οι πιστοί υποστηρίζουν τα συμφέροντα του ουρανού και οι άπιστοι υψώνουν τα όπλα τους κάτω απ’ τα λάβαρα του Ταγούτ. Πολεμήστε τους ανθρώπους του Σατανά. Η αντίστασή τους είναι πολύ αδύναμη».
( Η προετοιμασία του Ιερού πολέμου. Εμψύχωση. Για το Κοράνι οι άπιστοι (δηλ. οι μη ισλαμιστές) είναι όλοι οπαδοί του Σατανά).
79. « Προσέξατε εκείνους που απαλλαγμένοι για ορισμένο καιρό να φέρουν όπλα, πρέπει να προσεύχονται και να ελεούν: όταν τους διέταξαν να πολεμήσουν, οι περισσότεροι, επειδή φοβούνταν τους άπιστους τόσο ή περισσότερο κι απ’ τον ίδιο τον Αλλάχ, φώναζαν : Αλλάχ, γιατί μας διατάζεις να πολεμήσουμε; Γιατί δεν μας αφήνεις να φτάσουμε στο τέρμα των ημερών μας; Απάντησέ τους: η μέλλουσα ζωή είναι το αληθινό αγαθό, για κείνους που φοβούνται τον Αλλάχ. Εκεί κανένας δεν θα ξεγελαστεί».
80. « Σε οποιονδήποτε τόπο κι αν βρισκόσαστε, ο θάνατος θα σας προσβάλλει. Κι οι πιο ψηλοί πύργοι δεν θα σας προστατεύσουν απ’ τα πλήγματά του…..».
(Η προετοιμασία του Ιερού πολέμου. Προσπάθεια υποκίνησης μεγαλύτερων μερίδων πληθυσμού. Ακόμα κι αυτών που φοβούνται. Αλλά επίσης, ευθεία απειλή των αντιπάλων απίστων για το τι τους περιμένει).
82. « Εκείνος που υπακούει στον Προφήτη, υπακούει στον Αλλάχ. Δεν σε στείλαμε για να είσαι ο φύλακας εκείνων που δεν υποτάσσονται στη φωνή του».
(Όσοι λοιπόν υπακούνε στο Κοράνι, υπακούνε και στον Προφήτη άρα υπακούνε και στον Αλλάχ).
83. « Λένε μπροστά σου: υποτασσόμαστε. Και μόλις ξεμακρύνουν από κοντά σου σκέπτονται την ανταρσία. Αλλά ο Αλλάχ γνωρίζει τα σχέδιά τους. Απόφευγέ τους. Εμπιστεύσου στον Αλλάχ. Η προστασία του είναι σίγουρο όπλο».
84. « Μήπως δεν έχουν μπροστά τους το Κοράνιο; Αν δεν τόχε γράψει ο Αλλάχ, δεν θάβρισκαν σ’ αυτό χίλιες – δυο αντιρρήσεις»;
(αφού απαγορεύονται οι κριτικές και οι αντιρρήσεις με ποινή θανάτου πως θα τολμήσει κάποιος ισλαμιστής να αναρωτηθεί κάνοντας κριτικές και εγείροντας αντιρρήσεις;)
86. « Αγωνιστείτε για την πίστη. Θα εργαστείτε για τον εαυτό σας. Ενθάρρυνε τους πιστούς. Ο βραχίονας του Αλλάχ μπορεί να σταματήσει το πολεμικό μένος των εχθρών. Είναι ισχυρότερος απ’ αυτούς και οι τιμωρίες του είναι πιο φοβερές».
90. « Τι σας ενδιαφέρει αν οι ασεβείς είναι διαιρεμένοι σε δύο αιρέσεις; Ο Αλλάχ τους απόδιωξε. Θέλετε να οδηγήσετε εκείνους που παραπλάνησε; Δεν υπάρχει φως για κείνους που τους γκρέμισε στα σκοτάδια».
91. « Θέλησαν να σας κάμουν άπιστους σαν εκείνους και να σας κάνουν να συμμετάσχετε στην ασέβειά τους. Μην συνάπτετε δεσμούς μαζί τους, ώσπου να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους για να υπερασπίσουν το νόμο της. Αν ξαναγυρίσουν στην απιστία, πιάστε τους και θανατώστε τους παντού όπου κι αν τους βρείτε. Να μην έχετε ανάμεσά τους ούτε προστάτη ούτε φίλο».
92. « Εξαιρέστε απ’ αυτόν το νόμο εκείνους που θα ζητήσουν άσυλο σε έναν απ’ τους συμμάχους μας κι εκείνους που θα αναγκαστούν να πολεμήσουν ή εναντίον στο ίδιο το έθνος τους. Ο Αλλάχ μπορούσε να δώσει τη νίκη σ’ αυτούς εναντίον σας κι αν σας προσφέρουν την ειρήνη, ο Αλλάχ σας απαγορεύει να τους επιτεθείτε».
93. « Υπάρχουν άλλοι που θέλουν να συνδέσουν την πίστη σας με την πίστη του έθνους τους. Εξεγείρονται κάθε φορά που τους καλούνε για τούτο. Αν εξακολουθούν να φέρουν τα όπλα εναντίον σας, αν δεν σας προσφέρουν την ειρήνη, πιάστε τους και σκοτώστε τους παντού όπου τους βρείτε. Σας δίνουμε απόλυτη εξουσία απέναντί τους».
(Πόλεμος μέχρις εσχάτων εναντίον των απίστων).
94. « Δεν επιτρέπεται σ’ έναν Ισλαμιστή να σκοτώσει έναν άλλο….».
(Αυτή η εντολή του Κορανίου όπως δείχνει η ιστορία του Ισλάμ είναι η μόνη που παραβιάζεται διαρκώς).
95. « Εκείνος που θα σκοτώσει εκούσια έναν πιστό θάχει για ανταμοιβή την κόλαση. Εκεί θα μείνει αιώνια. Ο Αλλάχ, εξεγερμένος εναντίον του, θα τον καταραστεί και θα τον καταδικάσει σ’ ένα φοβερό βασανιστήριο».
(Οι ισλαμιστές έχουν το δικαίωμα να σκοτώσουν άπιστους και μάλιστα πάνε στον παράδεισο μετά απ’ αυτό. Οι άπιστοι όμως αν σκοτώσουν ισλαμιστή θα πάνε στην κόλαση).
97. « Οι πιστοί να παραμείνουν στους κόλπους της οικογενείας τους δίχως ανάγκη, δεν έχουν την ίδια μεταχείριση μ’ εκείνους που υπερασπίζουν τη θρησκεία, των αγαθών τους και των προσώπων τους. Ο Αλλάχ αυτούς τους ύψωσε πάνω απ’ τους άλλους. Όλοι θα αποκτήσουν το υπέρτατο αγαθό. Αλλά εκείνοι που βαδίζουν για τη μάχη θα έχουν πιο δοξασμένη τύχη».
(Ισλαμιστές βαδίστε στον πόλεμο για την κυριαρχία του Ισλάμ και θα έχετε δοξασμένη τύχη)
99. « Οι άγγελοι ρώτησαν τους ένοχους που τους τιμώρησαν με το θάνατο: Σε ποια θρησκεία ανήκετε; Είμαστε οι αδύναμοι κάτοικοι μιας ειδωλολατρικής χώρας, απάντησαν. Η γη δεν είναι ευρύχωρη, ξανάπαν οι άγγελοι; Δεν μπορούσατε να φύγετε απ’ τον τόπο που κατοικούσατε; Η διαμονή τους θάναι η κόλαση, η διαμονή των βασανιστηρίων».
(Το Κοράνι ορίζει την αρχή της συνυπευθυνότητας των πληθυσμών. Δηλ. εάν ο πληθυσμός μιας χώρας δεν ασπαστεί το Ισλάμ, ή δεν φύγει από αυτή τη χώρα, τότε θεωρείται εξίσου συνυπεύθυνος και θα τιμωρηθεί σκληρά).
101. « Εκείνος που θα εκπατριστεί για να υπερασπίσει την άγια πίστη θα βρει την αφθονία και πολυάριθμους συντρόφους. Ο πιστός που, αφήνοντας την οικογένειά του, για να ταχθεί κάτω απ’ τις σημαίες του Αλλάχ και των αποστόλων του, θα πεθάνει, θάχει την ανταμοιβή του απ’ τα χέρια του μακρόθυμου και πολυέλεου Αλλάχ».
(Προώθηση και πάλι της Φιλοσοφίας του Μάρτυρα του Ισλάμ).
102. « Δεν θα είστε καθόλου ένοχοι αν συντομεύσετε τις προσευχές σας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, αν φοβάστε μήπως σας αιφνιδιάσουν οι άπιστοι».
103. « Όταν θα βρίσκεσαι επί κεφαλής του στρατεύματος και διατάξεις την προσευχή, ας πάρει το ένα τμήμα του στρατού τα όπλα κι ας προσευχηθεί μαζί σου. Ύστερα, όσοι προσκυνήσουν τον Αλλάχ, ας τραβηχτούν πίσω κι ας πάρουν τη θέση τους άλλοι. Την ώρα που προσεύχονται πρέπει να παίρνουν όλες τους τις προφυλάξεις και να είναι οπλισμένοι. Οι άπιστοι θα ήθελαν να παραμελείτε τα όπλα σας και την αρματωσιά σας, για να ορμήσουν όλοι μαζί εναντίον σας. Κι αν η αρρώστια ή η βροχή σας αναγκάσουν να αφοπλισθείτε, δε θάναι αυτό αμαρτία, αλλά να προσέχετε. Ο Αλλάχ έχει ετοιμάσει φριχτά μαρτύρια για τους άπιστους».
105. « Να μη σας σταματάει η εικόνα των βασάνων όταν κυνηγάτε τους άπιστους. Έχουν κι αυτοί τις θλίψεις τους, κι εσείς έχετε παραπάνω απ’ αυτούς την ελπίδα που βασίζεται στον πάνσοφο και σώφρονα Αλλάχ».
(ενώ οι άπιστοι, ας πούμε, δεν έχουν Θεό).
107. « ………. να μην υπερασπίζεσαι εκείνους που τυφλώνονται μόνοι τους (έχοντας άλλες φιλοσοφικές απόψεις), γιατί ο Αλλάχ μισεί (Θεός και μισεί ;) τους δόλιους και τους άπιστους».
115. « Όποιος χωριστεί από τον προφήτη, αφού γνώρισε τον ίσιο δρόμο και ακολουθήσει άλλη θρησκεία από τη θρησκεία των πιστών, θ’ αποκτήσει εκείνο που επιθύμησε: θα έχει για κλήρο τις φλόγες της κολάσεως».
(Όποιος αποστατεί από το Ισλάμ θα πάει στην Κόλαση η ψυχή του).
116. « Δεν θα συγχωρήσει ο Αλλάχ τους ειδωλολάτρες. Θα δώσει τη χάρη του σε όποιον θελήσει. Μόνο αυτοί δεν θάχουν να ελπίσουν τίποτα από την φιλευσπλαχνία του. Είναι η έσχατη τύφλωση το να εξομοιώσει κανείς τον Αλλάχ με άλλους».
(Δηλ. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ακολουθεί τη δική του θρησκεία και τα δικά του λατρευτικά τυπικά διότι κινδυνεύει να χαρακτηριστεί ως ειδωλολάτρης και να εκτελεστεί από τους Ισλαμιστές).
120. « Κατοικία τους (των ειδωλολατρών) θάναι η κόλαση και θα τους είναι αδύνατο να βγουν απ’ αυτήν».
121. « Ο Αλλάχ υποσχέθηκε στους πιστούς που θα έχουν εφαρμόσει την αρετή (δηλ. Το Κοράνι), πως θα μπουν στους κήπους με τους ρέοντες ποταμούς. Εκεί θα μείνουν αιώνια. Οι υποσχέσεις του Αλλάχ είναι αληθινές. Τι πιο αλάνθαστο από το λόγο του;».
123. « Όποιοι ασκήσουν την αγαθοεργία και κηρύξουν τον ισλαμισμό θα μπουν στον παράδεισο και δεν θα εξαπατηθούν».
(Η αγαθοεργία λοιπόν ισούται με την διάδοση του Ισλαμισμού).
124. « Υπάρχει πιο άγια θρησκεία από τον ισλαμισμό;…».
127. « Αν η σκληρότητα και η απέχθεια του συζύγου κάνουν τη γυναίκα να φοβάται μήπως την διώξει, πρέπει να προσπαθήσει να τον επαναφέρει στην ηπιότητα…».
128. « Όσο να προσπαθήσετε δεν θα μπορέσετε να έχετε ίση αγάπη για τις γυναίκες σας. Δεν θα γείρετε όμως από καμιά μεριά τη ζυγαριά και θα τις αφήνετε εκκρεμείς….».
130. «…σας συνιστούμε τον φόβο του Αλλάχ…».
135. «Ω πιστοί!…Όποιος δεν πιστεύει στον Αλλάχ, στους αγγέλους του, στο Κοράνιο, στον Προφήτη και στην ημέρα της κρίσεως είναι βυθισμένος στην κόλαση».
(Δηλαδή, όλοι οι πιστοί όλων των υπολοίπων θρησκειών και λατρειών, προορίζονται για την κόλαση. Το Ισλάμ δεν δείχνει κανέναν μα κανέναν σεβασμό στις θρησκευτικές πεποιθήσεις των υπολοίπων λαών. Αντιθέτως, τους θεωρεί μόνον τροφή για τα ισλαμικά σπαθιά και τις φωτιές της κολάσεως).
136. « Ο πιστός που έπεσε στην απιστία και βγήκε απ’ αυτήν για να ξαναβυθιστεί ακόμη βαθύτερα, δεν έχει να ελπίζει πια συγγνώμη από τον Αλλάχ. Γιατί δεν θα τον φωτίσει πια».
(δηλαδή, όποιος φύγει από το Ισλάμ για να ασπαστεί άλλη θρησκεία, προορίζεται για την κόλαση).
138. « Μήπως νομίζουν εκείνοι που επιζητούν τη φιλία των άπιστων παρά των πιστών πως θα έχουν στήριγμα από τη δύναμή τους; Κάθε δύναμη προέρχεται από τον Αλλάχ».
(καμία επαφή με τα έθνη των απίστων δεν είναι επιτρεπτή)
139. « Ο Αλλάχ σας προείπε στο Κοράνιο πως, όταν ερμηνευθεί η θρησκεία του, οι περισσότεροι δεν θα πιστέψουν και θα την χλευάσουν. Μην κάθεστε με εκείνους που θα τηρήσουν αυτή τη συμπεριφορά, ώσπου ν’ αλλάξουν. Όταν συχνάζετε μαζί τους, γίνεστε όμοιοί τους και ο Αλλάχ θα συγκεντρώσει στην κόλαση και τον ανευλαβή και τον άπιστο».
140. « Εκείνοι που βλέπουν τις πράξεις σας, αν ο Αλλάχ σας στείλει τη νίκη, θα πουν: μα δεν έχουμε και εμείς την ίδια πίστη με σας; Κι αν νικήσουν οι άπιστοι θα τους πουν με αυτά τα λόγια: μη δεν είμαστε ανώτεροί σας; Μη δεν σας βοηθήσαμε εναντίον των πιστών; Ο Αλλάχ θα σας κρίνει την ημέρα της κρίσεως και δεν θα επιτρέψει στους ειδωλολάτρες να νικήσουν τους μουσουλμάνους».
142. « (Οι ανευλαβείς) με το να αμφιρρέπουν ανάμεσα στην πίστη και στην απιστία, δεν προσκολλώνται ούτε στη μια ούτε στην άλλη. Όποιον όμως απολέσει ο Αλλάχ, δεν θα μπορέσει να βρει το δρόμο της σωτηρίας».
143. « Ω πιστοί! Μόνο μέσα στους πιστούς να γυρεύετε φίλους. Μη θέλετε να δώσετε στον Αλλάχ φανερή απόδειξη εναντίον σας»;
(μην ενσωματώνεστε σε κοινωνίες απίστων).
144. « Οι ανευλαβείς θα ριχτούν στα κατάβαθα της φλογερής αβύσσου. Και δεν θα έχουν πια καμιά βοήθεια να περιμένουν».
149. « Εκείνοι που επαναστατούν εναντίον του Αλλάχ και των απεσταλμένων του, που θέλουν να τους ξεχωρίσουν και πιστεύουν στους μεν και αρνούνται την αποστολή των άλλων, κάνουν αυθαίρετη θρησκεία».
150. « Αυτοί είναι οι πραγματικοί άπιστοι οι προορισμένοι να υποστούν το πραγματικό μαρτύριο».
151. « Εκείνοι όμως που θα πιστέψουν χωρίς διάκριση στον Αλλάχ και στους απεσταλμένους του, θα ανταμειφθούν, γιατί ο Αλλάχ είναι επιεικής και φιλεύσπλαχνος».
(ενθρόνιση του Ιερατείου του Ισλάμ στην ανώτερη διοικητική θέση της ισλαμικής κοινωνίας).
159. «…Ετοιμάσαμε τρομερές τιμωρίες για όσους απ’ αυτούς (βλ. Ιουδαίους) είναι άπιστοι».
164. « Ο Αλλάχ είναι μάρτυρας του βιβλίου που σου έστειλε με τη γνώση του. Και οι άγγελοι είναι μάρτυρές του. Αλλά η μαρτυρία του Αλλάχ αρκεί για την αυθεντικότητά του».
165. « Η πλάνη είναι ο κλήρος όποιου αρνείται να πιστέψει και απομακρύνεται από τον δρόμο του Αλλάχ».
166 « Ο Αλλάχ δε θα συγχωρήσει τους άπιστους που βαρύνονται με εγκλήματα. Ούτε θα τους φωτίσει πια».
167. « Θα τους δείξει το δρόμο της κόλασης, όπου θα μείνουν αιώνια. Αυτό είναι εύκολο στον Αλλάχ».
169. « ….Μην πείτε πως υπάρχει Τριάδα στο Θεό. Ένας είναι…..Όχι μόνο δεν έχει γιο αλλά κυβερνάει μόνος του τον ουρανό και τη γη. Είναι αυτάρκης.
171. «Μια μέρα θα καλέσει στο δικαστήριό του τον αλαζόνα που απορρίπτει το ζυγό του».
172. « ……Εκείνοι που η αλαζονεία θα τους κάνει ν’ απορρίψουν την υποταγή στον Αλλάχ θα παραδοθούν στα σκληρά βασανιστήρια».
(απαγορεύονται οι κριτικές και οι αντιδράσεις).
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5ο
Η ΤΡΑΠΕΖΑ
ΜΕΔΙΝΑ εδάφια 31 από 120
3. « …Να φοβάστε τον Αλλάχ. Οι τιμωρίες του είναι φοβερές».
4. «…Δυστυχία στους άπιστους που εγκαταλείπουν την πίστη σας! Μην τους φοβάστε. Εμένα να φοβάστε».
13. « Οι άπιστοι που κατηγορούν τη διδασκαλία μας ότι είναι ψεύτικη, θα ριχτούν στην κόλαση».
15. «…Χρησιμοποιείστε τα πλούτη σας για την υπεράσπιση της άγιας θρησκείας (του Ισλάμ). Θα αποπλύνω τις προσβολές σας. Θα σας εισαγάγω στους κήπους όπου κυλούν ποταμοί. Όποιος αρνηθεί να πιστέψει ύστερα από αυτές τις προειδοποιήσεις, θα βαδίζει στο δρόμο της πλάνης».
16. « Παραβίασαν (βλ. οι Ιουδαίοι) τη συνθήκη τους και έγιναν καταραμένοι. Σκληρύναμε τις καρδιές τους. Διαφθείρουν τις άγιες γραφές. Κρύβουν ορισμένες. Δεν θα πάψεις να αποκαλύπτεις την απάτη τους. Αφού όλοι τους είναι ένοχοι…».
17. « Δεχθήκαμε τη συμμαχία των Χριστιανών. Αλλά ξέχασαν ένα μέρος των εντολών μας. Διασπείραμε μεταξύ τους την διχόνοια και το μίσος. Θα σβήσουν μόνο την ημέρα της κρίσεως. Γρήγορα θα τους δείξει ο Αλλάχ τι έκαναν».
37. « Η ανταμοιβή εκείνων που πολεμούν εναντίον του Αλλάχ και του προφήτη του (βλ. Ισλάμ) και που προσπαθούν να επεκτείνουν τη διαφθορά στη γη, θα είναι ο θάνατος, το μαρτύριο του σταυρού. Θα τους κόψετε τα χέρια και τα πόδια. Θα τους εξορίσετε από την πατρίδα τους. Αυτή θα είναι η εκτίμηση που θα τους καλύψει σ’ αυτόν τον κόσμο και στον άλλο, τα μαρτύρια θα είναι ο κλήρος τους».
( δηλαδή, όποιος άπιστος τολμήσει να αντισταθεί στο κατακτητικό Ισλάμ θα πεθάνει με μαρτυρικό θάνατο).
38. « Να ξέρετε πως εκείνοι που θα μετανιώσουν πριν τους δαμάσετε, θα νοιώσουν την επιείκεια και την φιλευσπλαχνία του Αλλάχ».
(δηλ. Όποιος αλλαξοπιστήσει και ασπαστεί το Ισλάμ θα ζήσει).
39. « Ω πιστοί! Να φοβάστε τον Αλλάχ. Προσπαθείτε να αξιωθείτε να τον πλησιάσετε. Πολεμήστε για τη θρησκεία και θα είστε ευτυχείς».
(βλ. βάζοντας τις ρίζες του Ιερού πολέμου : με παροτρύνσεις και απειλές).
40. « Και διπλάσια πλούτη αν είχαν οι πιστοί απ’ όσα περιέχει η γης, άδικα θα τα πρόσφεραν για να εξαγοράσουν τα μαρτύρια την ημέρα της κρίσεως. Θα τους απόρριπταν. Και είναι τρομερά τα μαρτύρια που τους περιμένουν».
41. « Μάταια θα προσπαθήσουν να αποσπασθούν από τις φλόγες. Θα μείνουν εκεί και τα μαρτύριά τους θα είναι αιώνια».
(απειλών συνέχεια)
42. « Να κόβετε τα χέρια των κλεπτών, ανδρών ή γυναικών, για τιμωρία για το έγκλημά τους. Αυτή την τιμωρία όρισε ο Αλλάχ γι’ αυτούς. Είναι δυνατός και σοφός».
(ο ανθρωπισμός σε όλο του το μεγαλείο. Εφαρμόζεται κάθε Παρασκευή στην Σαουδική Αραβία – και όχι μόνον).
56. « Ω πιστοί! Μη συνδέεστε ποτέ με τους Ιουδαίους και τους Χριστιανούς. Αφήνετέ τους να ενώνονται μεταξύ τους. Όποιος τους κάνει φίλους, θα γίνει όμοιός τους και ο Αλλάχ δεν είναι οδηγός των διεστραμμένων».
(βλ. μην ενσωματώνεστε στην δυτική κοινωνία).
57. « Θα δείτε εκείνους που έχει διαφθαρεί η καρδιά τους να συνενώνονται για να αποκρούσουν, όπως λένε, τα χτυπήματα της μοίρας (τις επιθέσεις του Ισλαμικού στρατού). Αλλά εύκολα θα δώσει ο Αλλάχ τη νίκη στον προφήτη και προσταγές που θα τους κάνουν να μετανιώσουν για τα σχέδιά τους».
59. « Ω μουσουλμάνοι! Αν εγκαταλείψετε τη θρησκεία σας, ο Αλλάχ θα καλέσει άλλους λαούς. Θα τους αγαπάει και θα τον αγαπούν. Αν είναι κατώτεροι από τους πιστούς, θα είναι ανώτεροι από τους άπιστους. Θα πολεμήσουν για την πίστη και δεν θα φοβηθούν τις μομφές των φιλοκατήγορων. Ο Αλλάχ θα δώσει αυτή την εύνοια σε όποιον θελήσει. Γιατί είναι σοφός και άπειρος».
61. « Όσοι βαδίζουν με την προστασία των ουρανών, των αποστόλων και των πιστών, είναι οι μαχητές του Αλλάχ. Και θα κερδίσουν τη νίκη».
62. « Ω πιστοί! Μη συνδέεστε με τους Χριστιανούς, τους Ιουδαίους και τους ανευλαβείς που χλευάζουν τη λατρεία σας. Να φοβάστε τον Αλλάχ, αν είστε πιστοί».
65. « Τι πιο τρομερό να σας περιγράψω από την εκδίκηση του Αλλάχ εναντίον σας; Σας καταράστηκε μέσα στο θυμό του…».
66. « Όταν παρουσιάστηκαν εμπρός σας, είπαν: Πιστεύουμε. Και μπήκαν με την απιστία και γύρισαν με την απιστία. Ο Αλλάχ όμως ξέρει τι βγάζουν από μέσα τους (βλ. οι μη Ισλαμιστές)».
69. « Τα χέρια του Αλλάχ είναι δεμένα, λένε οι Ιουδαίοι. Ας φορτωθούν με αλυσίδες τα μπράτσα τους. Νάναι καταραμένοι για τις βλασφημίες τους. Ενώ τα χέρια του Αλλάχ είναι ανοιχτά και έτοιμα να διαχύσουν τα δώρα τους σε όσους του αρέσει. Η χάρη που σου έδωσε δεν θα κάνει άλλο παρά να μεγαλώσει τις πλάνες τους και την απιστία τους. Διασπείραμε μίση μεταξύ τους που θα υποβόσκουν ως την ημέρα της κρίσεως. Ο Αλλάχ θα σβήσει τη φωτιά του πολέμου κάθε φορά που θα την ανάβουν εναντίον σου. Θα περιπλανιούνται πάνω στη γη και θα φέρουν μαζί τους τη διαφθορά. Όμως ο Αλλάχ μισεί τους διαφθορείς».
71. « Ω προφήτη! Φανέρωσε τους νόμους που σου αποκάλυψε ο Αλλάχ για να επιτελεστεί η αποστολή σου. Το χέρι του Αλλάχ θα σε προφυλάξει από τις κακές προσπάθειες των ανθρώπων, γιατί δεν είναι οδηγός των απίστων».
77. « Όσοι υποστηρίζουν το τρισυπόστατο του Θεού είναι βλάσφημοι. Μόνο ένας Θεός υπάρχει. Αν δεν αλλάξουν πίστη, τίμημα της ασέβειάς τους θα είναι το οδυνηρό μαρτύριο».
(Ή αλλάζουν πίστη οι Χριστιανοί ή τους περιμένουν βασανιστήρια από το Ισλάμ)
82. « Οι άπιστοι Ιουδαίοι δέχθηκαν την κατάρα από το στόμα του Δαυίδ και του Ιησού, του υιού της Μαρίας. Σαν απειθάρχητοι και ασεβείς που ήταν, δε ζητούσαν να διαφύγουν απ’ την αμαρτία. Δυστυχία στα έργα τους».
83. « Τους βλέπετε να τρέχουν όλοι μαζί προς το μέρος των απίστων. Δυστυχία στα κακουργήματά τους! Ο Αλλάχ, στην οργή του, θα τους ρίξει για πάντα στην φρίκη των μαρτυρίων».
84. « Αν είχαν πιστέψει στον Αλλάχ, στον προφήτη, στο κοράνιο, δεν θα επιζητούσαν την συμμαχία τους. Αλλά οι περισσότεροι απ’ αυτούς είναι διεστραμμένοι».
88. « Ο Αλλάχ άκουσε τη φωνή τους. Θα τους δώσει για αιώνια κατοικία τους κήπους των ηδονών που τους ποτίζουν ποτάμια. Αυτή θα είναι η ανταμοιβή των αγαθών. Αλλά οι άπιστοι και όσοι κατηγόρησαν τη διδασκαλία μας ως ψεύτικη, θα ριχτούν στην κόλαση».
93. « Ο δαίμονας θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το κρασί και τα τυχερά παιγνίδια για να ανάψει ανάμεσά σας τη φωτιά των διχονοιών και να σας αποτρέψει από την ανάμνηση του Αλλάχ και της προσευχής. Θα θέλατε να γίνετε παράνομοι; Υπακούσατε στον Αλλάχ και στον απόστολό του και να φοβάστε. Αν αποστατήσετε να ξέρετε πως ο προφήτης έχει αναλάβει μόνο να σας αναγγείλει την αλήθεια».
(Ώστε γι’ αυτό απαγορεύθηκε το αλκοόλ από το Κοράνι; Γιατί χαλαρώνει την αυτοπειθαρχία και υποκινεί τον στασιαστή. Μα αυτό δεν είναι θρησκευτική επιταγή. Είναι «Πολιτική Αγωγή του Πολίτου». Αν και σε άλλα σημεία «υπόσχεται άφθονο Κρασί στον Παράδεισο).
96. « …Ο Αλλάχ συγχωρεί το παρελθόν, αλλά όποιος ξαναπέσει, θα νοιώσει τη θεία εκδίκηση. Ο Αλλάχ είναι τρομερός στην εκδίκησή του».
98. «…Να θυμάστε πως στα χέρια του είναι η εκδίκηση…».
101. « Ω πιστοί! Περιορίστε την περιέργειά σας. Η γνώση των πραγμάτων που επιθυμείτε να μάθετε μπορεί να σας βλάψει. Περιμένετε να τα ρωτήσετε ώσπου να σας αποκαλυφθεί το Κοράνιο και τότε θα σας αποκαλυφθούν. Ο Αλλάχ σας συγχωρεί την περιέργειά σας, γιατί είναι επιεικής και φιλεύσπλαχνος. Πολλοί, επειδή την είχαν πριν από σας έγιναν άπιστοι».
(πίστευε και μη ερεύνα. Απαγορεύετε η φιλοσοφική ανησυχία και αναζήτηση).
103. « Όταν τους είπαν: ασπασθείτε τη θρησκεία που αποκάλυψε ο Αλλάχ στον απόστολό του, εκείνοι απάντησαν: μας αρκεί η πίστη των πατέρων μας. Δεν τους ενδιαφέρει αν οι πατέρες τους δεν είχαν ούτε γνώση, ούτε φώτα για να τους καθοδηγούν».
(Κι όμως τολμάνε. Αν και όταν τα έγραψαν αυτά είχαν απέναντί τους πολιτισμούς σαν τον Ελληνορωμαϊκό, τον Βυζαντινό, τον Κινεζικό, τον Περσικό, τον Αιγυπτιακό, τον Ινδικό κι ένα σωρό άλλους που στήριξαν αυτοκρατορίες. Αλλά ακόμη και τώρα που εξακολουθούν να τα πιστεύουν, έχουν απέναντί τους όλον τον πολιτισμένο δυτικό κόσμο (κυρίως αλλά όχι μόνον), τον οποίο χαρακτηρίζουν βάρβαρο χωρίς γνώση και φώτα)
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 6ο
ΤΑ ΠΟΙΜΝΙΑ
ΜΕΚΚΑ – εδάφια 20 από 165
5. « Αρνήθηκαν (οι άπιστοι) την αλήθεια που τους κηρύττουν. Γρήγορα θα τιμωρηθούν για την περιφρόνησή τους».
8. « …Μα αυτοί θα μένανε άπιστοι, έστω κι αν κατέβαζε ο Αλλάχ αγγέλους από τον ουρανό. Είναι βέβαιος ο χαμός τους και κανένας δεν θα περιμένει τη συγγνώμη του».
14. « …Πήρα τη διαταγή να ασπασθώ πρώτος τον Ισλαμισμό και να μην εξομοιώσω με κανέναν τον Αλλάχ».
15. « Αν αντιταχθώ στη φωνή του, θα πρέπει να φοβάμαι την τιμωρία της μεγάλης ημέρας».
( Κι εφόσον ο Μέγας Χαλίφης είναι ο εκπρόσωπος του Αλλάχ επί της Γης, έχει δικαίωμα να στείλει τους πιστούς στην κόλαση).
27. « Αν τους έβλεπες τη στιγμή που θα κατεβούν στις φλόγες, θα τους άκουγες να φωνάζουν: νάδινε ο Αλλάχ να μπορούσαμε να γυρίσουμε στη γη! Δεν θα ξαναβλασφημούσαμε την θεία θρησκεία (βλ. το Ισλάμ) και θα πιστεύαμε σ’ αυτήν (αναγκαία προϋπόθεση για να μην πάει κάποιος στην κόλαση).
39. « Όσοι βλασφημούν τη διδασκαλία σας, πλανιούνται κουφοί και βουβοί μέσα στα σκοτάδια. Ο Αλλάχ παραπλανά ή φωτίζει όποιον του αρέσει».
(τελικά ο Αλλάχ ή ο Διάβολος παραπλανά;)
48. « Στέλνουμε υπηρέτες μόνο για να κηρύξουν στα έθνη τις μελλοντικές ανταμοιβές και τιμωρίες (βλ. και να τις επιβάλλουν με το σπαθί). Όσοι θα έχουν πίστη και αρετή (βλ. ασπαστούν το Ισλάμ)θα απαλλαγούν από το φόβο και τα μαρτύρια».
49. « Όσοι βλασφημούν τον Ισλαμισμό (δηλ. οι άπιστοι) θα δεχθούν την τιμωρία της ασέβειάς τους».
51. « Δίδαξε το Κοράνιο σε όσους φοβούνται…».
67. « Να αποφεύγετε εκείνους που δυσφημούν τη θρησκεία, ώσπου ν’ αλλάξουν λόγια. Αν τύχει και σας κάνει ο πειρασμός να ξεχάσετε αυτή την εντολή, σκεφτείτε, αφού την θυμηθείτε, πως δεν πρέπει να κάθεστε μαζί με τους άπιστους».
(καμία κοινωνία με τους άπιστους. Καμία ενσωμάτωση στις κοινωνίες τους).
68. « Μόνο περιφρόνηση ας έχουν γι’ αυτούς όσοι φοβούνται τον Αλλάχ. Κι ας τους θυμούνται μόνο για να τους αποφεύγουν».
69. « Να απομακρύνεσαι από εκείνους (άπιστους) που, τυφλωμένοι από τις γοητείες της ζωής κοροϊδεύουν τη θρησκεία. Μάθε πως ο ένοχος που θα αξίζει την καταφρόνηση, δεν θα βρει κανένα προστάτη μπροστά στον Αλλάχ. Ότι κι αν προσφέρει για να εξαγοραστεί, θα διωχθεί. Και λεία των κακουργημάτων του, θα έχει βραστό νερό για να ξεδιψάσει και θα εξαγοράσει μέσα στα μαρτύρια την απιστία του».
93. « …Σήμερα θα υποστείτε ένα φοβερό μαρτύριο, άξια ανταπόδοση των βλασφημιών σας και της αλαζονείας όπου περιφρονείτε τη λατρεία του Αλλάχ».
(όσοι δεν ασπαστούν το Ισλάμ θα υποστούν βασανιστήρια ).
124. « ….Οι ένοχοι θα παραδοθούν στην κατακραυγή και στα σκληρά βασανιστήρια, άξιο τίμημα των βδελυγμιών τους».
( όσοι δεν ασπαστούν το Ισλάμ έγκαιρα και με την θέλησή τους, αφού κατακτηθούν με τα όπλα, θα διαπομπευτούν και θα βασανιστούν ως τιμωρία)
125. « Ο Αλλάχ θα εμπνεύσει την καρδιά εκείνου που θα θελήσει να φωτίσει. Θα τον κάνει να γευτεί τις ηδονές του Ισλαμισμού. Όποιος πλανηθεί, θάχει κατάθλιψη στην καρδιά του, σαν τον άνθρωπο που προσπαθεί να υψωθεί στον αέρα. Η βδελυγμία θάναι ο κλήρος των απίστων».
136. « Θα δείτε ποιοι είναι εκείνοι που θα τους ανοιχτεί ο παράδεισος. Δεν θα απολαύσουν την ευδαιμονία οι ειδωλολάτρες».
151. « …Μην ακολουθείς τις επιθυμίες εκείνων που βλασφημούν τον ισλαμισμό, ούτε εκείνων που αρνιούνται τη μέλλουσα ζωή και που προσφέρουν θυμίαμα στα είδωλα».
156. « Να πιστεύετε στο Κοράνιο, σ’ αυτό το ιερό βιβλίο που κατεβάσαμε απ’ τους ουρανούς. Να φοβάστε τον Αλλάχ και θα νοιώσετε τα αποτελέσματα της μεγαλοψυχίας του».
158. « ….Τι πιο άδικο τώρα από το να βλασφημείτε την άγια θρησκεία και να απομακρύνεστε απ’ αυτήν; Σ’ εκείνους που την απορρίπτουν επιφυλάσσουμε ένα μαρτύριο άξιο της εξέγερσής τους».
(όποιος δεν ασπαστεί το Ισλάμ, θα τιμωρηθεί σκληρά με βασανιστικά μαρτύρια. Πολύ σκληρά).
159. « Περιμένουν τον ερχομό των αγγέλων, την εμφάνιση του Αλλάχ ή τα σημάδια των εκδικήσεών του; Τη μέρα που θα τα εκδηλώσει, θάναι άχρηστη η πίστη για όποιον δεν θα έχει πιστέψει και δεν θα έχει κάνει από πριν το καλό (βλ. να ασπαστεί το Ισλάμ)».
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7Ο
ΕΛ ΑΡΑΦ
ΜΕΚΚΑ, εδάφια 17 από 205
1. «….Μη φοβάσαι να το χρησιμοποιήσεις (το Κοράνι) για να απειλήσεις τους κακούς (άπιστους – μη ισλαμιστές) και να παροτρύνεις τους πιστούς (ισλαμιστές)».
(Το Κοράνι είναι το υπέρτατο όπλο κατά των απίστων).
3. « Πόσες και πόσες πολιτείες δεν καταστρέψαμε σε ώρα νύχτας ή στο φως της
ημέρας, ενώ οι κάτοικοι γεύονταν τις ηδονές της ανάπαυσης !».
(βλ. Προσέξτε άπιστοι γιατί ανά πάσα στιγμή μπορεί να καταστρέψουμε τις πολιτείες σας την ώρα που κοιμάστε).
8. « Εκείνοι που τα έργα τους δεν θα έχουν βάρος, θα χάσουν τις ψυχές τους, γιατί θα έχουν περιφρονήσει τη θρησκεία (βλ. τον ισλαμισμό)».
34. « Ο αλαζόνας που θα απομακρυνθεί από τον ισλαμισμό και που θα αρνηθεί την αλήθεια του, θα παραδοθεί στις αιώνιες φλόγες».
(όποιος ισλαμιστής τολμήσει να εγκαταλείψει τον ισλαμισμό, όχι μόνο θα πεθάνει ατιμωτικά αλλά θα παραδοθεί και στις φλόγες της κόλασης)
38. « Ο ασεβής (άπιστος), που μέσα στην αλαζονεία του θα κατηγορήσει τη διδασκαλία μας για λαθεμένη, θα βρει κλειστές τις πύλες του ουρανού. Και θα μπει μέσα, μόνο όταν το παλαμάρι περάσει από την τρύπα μιας βελόνας. Έτσι θα ανταμείψουμε τους κακούς».
39. « Κρεβάτι τους θα είναι η κόλαση και σκέπασμά τους η φωτιά. Είναι η σωστή ανταπόδοση για τα κακουργήματά τους».
(απαγορεύεται η αρνητική κριτική του Ισλαμισμού. Η ανταπόδοση είναι η φωτιά και η κόλαση. Τουτέστιν, μεταφραζόμενο, η θανάτωση. Πχ το κρέμασμα, ο λιθοβολισμός και οι αποκεφαλισμοί που ακόμη και σήμερα εφαρμόζονται στα ισλαμικά καθεστώτα).
95. « Ποιος μπορούσε να τους βεβαιώσει πως δεν θα τους καταλάμβανε ξαφνικά η εκδίκησή μας μέσα στη νύχτα και στην αγκαλιά του ύπνου»;
(βλ. τρέμετε άπιστοι. Όπου κι αν βρίσκεστε μπορούμε να σας φτάσουμε και να πεθάνετε μέσα στον ύπνο σας).
96. « Ποιος μπορούσε να τους βεβαιώσει πως δεν θα ξέσπαζε επάνω στα κεφάλια τους την ημέρα και ενώ διασκέδαζαν»;
(βλ. άπιστοι, κινδυνεύετε από την επίθεσή μας ακόμη και κατά τη διάρκεια της ημέρας).
173. « Έτσι εξηγούμε τη διδασκαλία μας για να επαναφέρουμε τους ανθρώπους στην αληθινή πίστη (βλ. το Ισλάμ)».
174. « Διηγήσου τους την ιστορία εκείνου που αρνήθηκε να πιστέψει στην θρησκεία μας. Τον παρακολούθησε ο διάβολος και τον έριξε στις παγίδες του».
176. « Όσοι βλασφημούν τον ισλαμισμό (άπιστοι) και λερώνουν τις ψυχές τους, έχουν μια άτυχη ομοιότητα».
177. « Εκείνους που φωτίζει ο Αλλάχ βαδίζουν στους δρόμους της σωτηρίας. Όσους παραπλανά (άπιστοι) τρέχουν στο χαμό τους».
181. « Εκείνοι που θεωρούν τον Ισλαμισμό απάτη, θα τιμωρηθούν τη στιγμή που δεν το περιμένουν».
(στον Ισλαμισμό απαγορεύεται ο Αγνωστικισμός αλλά και γενικά η αντίθετη φιλοσοφική άποψη)
182. « Αν αργήσει να έρθει η εκδίκησή μου (κατά των απίστων) θα είναι ακόμη πιο τρομερή».
184. «…Δεν βλέπουν πως μπορεί να τους αρπάξει (τους άπιστους) ξαφνικά ο θάνατος; Σε ποιο άλλο βιβλίο θα πιστέψουν»;
198. «….απόφυγε τους αμαθείς».
(δηλαδή, τους μη Ισλαμιστές, τους άπιστους).
201. « Αλλά οι άπιστοι δεν θα μπορέσουν να διαλύσουν το σκοτεινό σύννεφο που θα πυκνώσει γύρω τους ο Σατανάς».
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8Ο
ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ
ΜΕΔΙΝΑ, εδάφια 35 από 76
1. « Θα σε ρωτήσουν για τα λάφυρα. Απάντησέ τους: ανήκουν στον Αλλάχ και στον προφήτη».
7. « Ο Αλλάχ σας υποσχέθηκε πως ένα από τα δύο έθνη θα έπεφτε κάτω από το σπαθί σας. Θέλατε να σας παραδώσει εκείνους που ήταν άοπλοι. Αλλά ο Αλλάχ θέλησε να εκπληρώσει τις υποσχέσεις του και να εξοντώσει τους άπιστους ως τον τελευταίο».
12. « Είπε στους αγγέλους του (βλ. ο Αλλάχ) : θα είμαι μαζί σας, ενθαρρύνετε τους πιστούς (βλ. ισλαμιστές). Θα τρομοκρατήσω τους ασεβείς (άπιστους). Βαρύνετε τα χέρια σας πάνω στα κεφάλια τους. Χτυπήστε τους στα χέρια και στα πόδια και μην λυπηθείτε κανένα τους».
13. « …Όποιος χριστεί από τον Αλλάχ και τον προφήτη θα νοιώσει πόσο τρομερός είναι στις εκδικήσεις του».
14. « Να υποστούν το μαρτύριο της φωτιάς που προορίζεται για τους άπιστους».
15. « Ω πιστοί! Όταν συναντήσετε εχθρικά στρατεύματα να βαδίζουν συντεταγμένα, μην τρέπεστε σε φυγή».
17. « Δεν τους σκοτώσατε σεις. Πέσανε από την ρομφαία του Αλλάχ. Δεν τους χτύπησες εσύ Μωάμεθ, ο Αλλάχ τους χτύπησε για να δώσει στους πιστούς δείγματα της προστασίας του….».
18. « Το χέρι του (Αλλάχ) σας προστάτεψε. Αυτός ανατρέπει τα στρατεύματα των εχθρών».
19. « Άπιστοι, η νίκη εξασφάλισε αποφασιστικά την υπόθεσή μας. Πρέπει να αφήσετε τα όπλα. Αν ξαναγυρίσετε στη μάχη, θα μας βρείτε έτοιμους, αλλά όσο μεγάλη κι αν είναι η στρατιά σας, δεν θα έχετε καλύτερη τύχη. Ο ουρανός προστατεύει τους πιστούς».
25. « Να φοβάστε την ανταρσία. Οι ασεβείς (άπιστοι) δεν θα είναι οι μόνοι όπου θα γίνει αισθητή. Να ξέρετε πως ο Αλλάχ είναι τρομερός στις εκδικήσεις του».
(εννοεί ότι εξίσου πιθανή είναι και ανταρσία ανάμεσα στους πιστούς ισλαμιστές. Γι’ αυτό και απαγορεύεται το αλκοόλ. Για να μην διευκολύνονται οι ανταρσίες μέσω μέθης).
35. « …Γευθείτε (άπιστοι) την τιμωρία της ασέβειάς σας».
36. « Χρησιμοποιούν τα πλούτη τους για να πολεμήσουν τη θρησκεία (βλ. Ισλάμ). Θα τους διαλύσουν. Καρπός τους θα είναι η πικρή μετάνοια και θα νικηθούν».
37. « Όλοι οι άπιστοι θα μαζευτούν στην κόλαση».
38. « Ο Αλλάχ θα χωρίσει τους καλούς (βλ. ισλαμιστές) από τους κακούς (βλ. άπιστους- μη ισλαμιστές). Θα συγκεντρώσει τους άτιμους (άπιστους) και θα τους παραδώσει στα μαρτύρια της φωτιάς. Έτσι, θα τελειωθεί ο χαμός τους».
39. « Πες στους διεστραμμένους (άπιστους) πως, αν εγκαταλείψουν την απιστία θα κερδίσουν την συγγνώμη για το παρελθόν. Αλλά πες αν ξαναπέσουν σ’ αυτήν, έχουν μπρος στα μάτια τους το παράδειγμα των αρχαίων λαών (βλ. καταστροφή και εξολόθρευση)».
40. « Πολεμήστε τους ώσπου να μην υπάρχει πια σχίσμα κι ώσπου να θριαμβεύσει παγκόσμια η ιερή θρησκεία (το Ισλάμ). Αν ασπασθούν την πίστη μας, ο Αλλάχ θα είναι μάρτυρας της πράξης τους».
(39 & 40 είναι Σαφείς εντολές παγκόσμιας κυριαρχίας του Ισλάμ δια της βίας).
41. « Αν επιμένουν στην ανταρσία, να σκεφτείτε πως ο Αλλάχ είναι κύριός σας και πως πρέπει να υπολογίζετε στην ισχυρή προστασία του».
44. « Για να υποκύψει όποιος έπρεπε να χαθεί και για να γίνει μάρτυρας της δόξας του όποιος έπρεπε να ζήσει ύστερα από τη νίκη…».
(δημιουργώντας τους ιερούς πολεμιστές –Φενταγίν).
45. « Ο Αλλάχ σας έδειξε με όραμα πως ήταν ολιγάριθμος ο εχθρικός στρατός. Αν σας τον εμφάνιζε πιο τρομερό, θα χάνατε το θάρρος σας και η διχόνοια θα σας διαιρούσε».
46. « Όταν αρχίσατε τη μάχη, ελάττωσε στα μάτια σας τον αριθμό των εχθρών. Όμοια ελάττωσε από τα μάτια του τον αριθμό των στρατιωτών σας, για να επιτελέσει εκείνο που είχε καθορίσει στις αποφάσεις του».
47. « Ω πιστοί! Όταν βαδίζετε εναντίον των εχθρών, να είστε ακλόνητοι. Να έχετε κάθε στιγμή στο νου σας την ανάμνηση του Αλλάχ για να είστε ευτυχείς».
48. « Να υπακούετε στον Αλλάχ και στον προφήτη. Να φοβάστε τη διχόνοια για να μη σβήσει τη φλόγα του θάρρους σας. Να είστε σταθεροί. Ο Αλλάχ είναι με το μέρος εκείνων που υποφέρουν με σταθερότητα».
52. « Τι θέαμα, όταν θανατώνουν οι άγγελοι τους άπιστους! Τους χτυπούν στο πρόσωπο και στα νεφρά και φωνάζουν αυτά τα λόγια: πηγαίνετε να γευθείτε την τιμωρία της φωτιάς».
53. « Αυτό το μαρτύριο είναι για τα εγκλήματά τους….».
57. « Ο άπιστος που αρνείται να πιστέψει στον ισλαμισμό είναι πιο βδελυρός από το κτήνος στα μάτια του Αλλάχ».
59. « Αν η τύχη των όπλων τους ρίξει (τους άπιστους) μέσα στα χέρια σου, φόβισε με το μαρτύριό σου αυτούς που τους ακολουθούν, για να το σκεφτούν».
(δηλαδή, υπέβαλλέ τους σε σκληρά βασανιστήρια παραδειγματισμού)
61. « Ας μην πιστέψει ο άπιστος πως θα αποφύγει την θεία εκδίκηση. Δεν είναι δυνατόν να την αναβάλλει».
62. « Συνενώστε τις προσπάθειές σας, συγκεντρώστε τα άλογά σας για να ρίξετε τον τρόμο στην ψυχή των εχθρών του Αλλάχ, των δικών σου και όσων αγνοείτε. Ο Αλλάχ τους γνωρίζει. Ότι ξοδέψετε για την υπηρεσία του θα σας αποδοθεί. Δεν θα εξαπατηθείτε».
66. « Ω προφήτη! Ενθάρρυνε τους πιστούς στη μάχη. Είκοσι γενναίοι απ’ αυτούς θα συντρίψουν διακόσιους άπιστους. Οι εκατό θα τρέψουν σε φυγή χίλιους γιατί δεν έχουν τη σωφροσύνη».
67. « Ο Αλλάχ θέλει να απαλύνει το έργο σας. Αναγνωρίζει την αδυναμία σας. Εκατό γενναίοι από εσάς θα νικήσουν διακόσιους εχθρούς και χίλιοι θα θριαμβεύσουν στις δυο χιλιάδες, με την άδεια του Αλλάχ που είναι με τους θαρραλέους ανθρώπους».
68. « Κανένας προφήτης δεν έχει πιάσει ποτέ αιχμαλώτους παρά μόνο αφού έχυσε το αίμα πολλών εχθρών…».
73. « Οι πιστοί που εγκατέλειψαν τις οικογένειές τους για να υπερασπίσουν με τις περιουσίες τους και με τους εαυτούς τους την υπόθεση του Αλλάχ, θα μοιραστούν τα λάφυρα μαζί μ’ εκείνους που έδωσαν βοήθεια και άσυλο στον προφήτη. Δεν θα κάνετε συντροφιά με τους πιστούς που έχουν μείνει στα σπίτια τους, ώσπου να βαδίσετε στις μάζες. Αν ζητήσουν την υποστήριξή σας για την υπεράσπιση της θρησκείας τους, θα τους δώσετε, εκτός αν είναι εναντίον των συμμάχων σας. Ο Αλλάχ είναι μάρτυρας των πράξεών σας».
74. « Οι άπιστοι είναι ενωμένοι μεταξύ τους. Αν δεν βασιλεύσει ανάμεσά σας μια παρόμοια ένωση το σχίσμα και η διαφθορά θα καλύψουν τη γη».
(πρώτη διακήρυξη αναγκαιότητας ίδρυσης ενός παγκόσμιου ισλαμικού χαλιφάτου).
75. « Οι πιστοί που άφησαν την πατρίδα τους για να πολεμήσουν κάτω από το λάβαρο της πίστης και εκείνοι που έδωσαν άσυλο και βοήθεια στον προφήτη, είναι οι αληθινοί πιστοί. Θα απολαύσουν την επιείκεια του Αλλάχ και τα λαμπρά κέρδη του παραδείσου».
76. « Όσοι, ύστερα, ασπασθούν την πίστη, εκπατριστούν και πολεμήσουν για την υπεράσπιση του ισλαμισμού, θα γίνουν σύντροφοί σας….».
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9Ο
Η ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ
ΜΕΔΙΝΑ , εδάφια 51 από 130
2. « ….να σκέφτεστε πως δεν μπορείτε να σταματήσετε το χέρι του Αλλάχ που θα καλύψει με όνειδος τους άπιστους».
3. « Ο Αλλάχ και ο απεσταλμένος του δηλώνουν πως …….δεν υπάρχει πια συγγνώμη για τους ειδωλολάτρες. Πρέπει να μεταστραφείτε. Αν επιμείνετε στη απιστία, να θυμάστε πως δεν θα μπορέσετε να αποτρέψετε τη θεϊκή εκδίκηση. Ανάγγειλε στους άπιστους οδυνηρά μαρτύρια».
5. « Όταν περάσουν οι ιεροί μήνες, θανατώστε τους ειδωλολάτρες, παντού όπου τους συναντήσετε. Αιχμαλωτίστε τους. Πολιορκείστε τις πολιτείες τους. Στήστε τους παντού παγίδες. Αν μεταστραφούν, αν εκτελέσουν την προσευχή, αν πληρώσουν τον ιερό φόρο, αφήστε τους ήσυχους. Ο Αλλάχ είναι ελεήμων και φιλεύσπλαχνος».
8. « Αν πλεονεκτούν (οι ειδωλολάτρες) απέναντί σας, ούτε οι δεσμοί αίματος, ούτε η ιερότητα της συμμαχίας τους δεν θα μπορούσαν να τους εμποδίσουν να επιορκήσουν».
(Γι’ αυτό το Ισλάμ επιδιώκει να γίνει μια πανίσχυρη στρατιωτική δύναμη).
11. « Αν συνέλθουν από τις πλάνες τους, εκτελέσουν την προσευχή και πληρώσουν τον ιερό φόρο, θα είναι αδελφοί σας στην θρησκεία….».
12. « Αν παραβούν την επισημότητα της συμφωνίας τους και διαταράξουν τη λατρεία τους, να χτυπήσετε τους αρχηγούς των απίστων….».
(η πρωταρχική σύλληψη της ιδέας των Ασασίνων ως Φενταγίν Αυτοκτονίας. Δηλ, Εκτέλεση των αντίπαλων αρχηγών. Θρησκευτικό Βιβλίο ή Εγχειρίδιο Ανορθοδόξου Πολέμου; )
13. « Θα αρνιόσαστε να πολεμήσετε έναν επίορκο λαό που προσπάθησε να διώξει τον απόστολό σας και που πρώτος σας κτύπησε; Θα τον φοβόσαστε; Μα δεν πρέπει ο φόβος του Αλλάχ να είναι ισχυρότερος, αν είστε πιστοί»;
14. « Χτυπήστε τους (τους άπιστους). Ο Αλλάχ θα τους τιμωρήσει με τα χέρια σας. Θα τους σκεπάσει με όνειδος. Θα σας προστατεύσει εναντίον τους και θα ενισχύσει την καρδιά των πιστών».
15. « Θα διαλύσει την αγανάκτησή τους…».
19. « Νομίζετε πως όσοι φέρνουν νερό στους ταξιδιώτες ή επισκέπτονται τους ιερούς τόπους, έχουν ίση αξία με τον πιστό που υπερασπίζεται την πίστη με τα όπλα στο χέρι; Ο Αλλάχ αποδίδει διαφορετική αξία στα έργα τους. Δεν φωτίζει τους διεστραμμένους».
20. « Οι πιστοί που θα αποσπασθούν από τους κόλπους των οικογενειών τους για να ταχθούν κάτω από τα λάβαρα του Αλλάχ, θυσιάζοντας τα αγαθά και τη ζωή τους, θα έχουν τις πιο τιμητικές θέσεις στο βασίλειο των ουρανών. Θα απολαύσουν την υπέρτατη ευδαιμονία».
(επαναλαμβάνεται διαρκώς, ότι, όσοι πολεμήσουν για την επέκταση του Ισλάμ, θα πάνε στον παράδεισο).
22. « Εκεί θα γεύονται τις αιώνιες ηδονές, γιατί είναι θαυμαστές οι ανταμοιβές του Αλλάχ».
23. « Ω πιστοί! Πάψτε να αγαπάτε τους πατέρες και τους αδελφούς σας αν προτιμούν την απιστία από την πίστη. Αν τους αγαπάτε, θα γίνετε διεστραμμένοι».
(Το Κοράνι διατάσσει εγκατάλειψη από τον Ισλαμιστή των γονέων του και της οικογένειάς εάν δεν ασπαστούν και αυτοί το Ισλάμ).
24. « Αν οι πατέρες σας, τα παιδιά σας, οι αδελφοί σας, οι γυναίκες σας, οι συγγενείς σας, τα πλούτη που έχετε αποκτήσει, η δουλειά σας που φοβάστε μήπως καταστραφεί, οι αγαπημένες σας κατοικίες, επικυριαρχούν περισσότερο την καρδιά σας απ’ τον Αλλάχ, τον απεσταλμένο του και τον ιερό πόλεμο, να περιμένετε την κρίση του Αλλάχ. Αυτός δεν είναι οδηγός των παρανόμων».
29. « Να πολεμάτε εκείνους που δεν πιστεύουν στον Αλλάχ και στην έσχατη ημέρα, που δεν απαγορεύουν εκείνα που έχουν απαγορεύσει ο Αλλάχ και ο προφήτης του και που δεν κηρύττουν την αληθινή θρησκεία των Ιουδαίων και των Χριστιανών (δηλ. το Ισλάμ). Να τους χτυπάτε ώσπου να πληρώσουν το φόρο με τα ίδια τους τα χέρια και να υποταχτούν».
33. « Έστειλε τον απόστολό του για να κηρύξει την αληθινή πίστη (βλ. Ισλάμ) και για να εγκαταστήσει τον θρίαμβό του επάνω στα ερείπια των άλλων θρησκειών, παρ’ όλες τις προσπάθειες των ειδωλολατρών».
34. « …..Να προείπης σ’ εκείνους που σωριάζουν το χρυσάφι στις κασέλες τους και που αρνούνται να το χρησιμοποιήσουν για την υποστήριξη της πίστης, πως θα υποστούν οδυνηρά βασανιστήρια».
35. « Μια μέρα, αυτό το χρυσάφι, πυρωμένο στη φωτιά της κόλασης, θα ακουμπήσει πάνω στα μέτωπά τους, στα πλευρά και στους νεφρούς τους και θα τους πουν: να οι θησαυροί που είχατε μαζέψει, απολαύστε τους τώρα».
38. « Ω πιστοί, ποια ήταν η απόγνωσή σας όταν σας είπαν: πηγαίνετε να πολεμήσετε για την πίστη! Ώστε προτιμούσατε την εγκόσμια ζωή από την μέλλουσα; Μα τι είναι τα γήινα αγαθά σε σύγκριση με τις απολαύσεις του ουρανού;».
39. « Αν δεν πάτε στη μάχη, ο Αλλάχ θα σας τιμωρήσει αυστηρά: θα βάλει στη θέση σας άλλο λαό και δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε την εκδίκησή του, γιατί είναι άπειρη η δύναμή του».
40. « Αν αρνηθείτε τη βοήθειά σας στον προφήτη, θα έχει για στήριγμά του τον Αλλάχ. Το χέρι του τον προστάτεψε όταν τον καταδίωξαν οι άπιστοι….».
41. « Νέοι και γέροι, βαδίσετε στη μάχη και θυσιάστε τα πλούτη σας και τη ζωή σας για την υπεράσπιση της πίστεως. Δεν υπάρχει ενδοξότερο κέρδος απ’ αυτό για σας. Αν το ξέρατε!».
42. « Η ελπίδα της γρήγορης και εύκολης επιτυχίας θα τους έκανε να πετούν στη μάχη. Αλλά το μάκρος του δρόμου τους τρόμαξε. Θα ορκιστούν στο όνομα του Αλλάχ πως αν μπορούσαν θα ακολουθούσαν τις σημαίες σου. Αλλά χάνουν τις ψυχές τους γιατί ο Αλλάχ γνωρίζει τα ψέματά τους».
44. « Όσοι πιστεύουν στον Αλλάχ και στην έσχατη μέρα δεν θα σου ζητήσουν να τους απαλλάξεις. Θα θυσιάσουν τα πλούτη τους και θα χύσουν το αίμα τους για την υπόθεση του Αλλάχ. Αυτός γνωρίζει εκείνους που τον φοβούνται».
45. « Εκείνοι όμως που δεν πιστεύουν ούτε στον Αλλάχ, ούτε στην έσχατη κρίση και που παραπλανούνται μέσα στο κύμα της αμφιβολίας, θα σε παρακαλέσουν να τους απαλλάξεις από τη μάχη».
46. « Αν σκόπευαν να ακολουθήσουν τη σημαία της πίστης θα προπαρασκευάζονταν. Ο ουρανός όμως απέρριψε τις υπηρεσίες τους, μεγάλωσε τη δειλία τους και τους είπε: μείνετε μαζί με τις γυναίκες σας».
47. « Αν είχαν φύγει μαζί σας, δεν θα χρησίμευαν για τίποτε άλλο παρά για να σας προκαλούν έξοδα και να διασπείρουν τη διχόνοια ανάμεσα στα στρατεύματά σας. Πολλοί θα άκουγαν τους ηττοπαθείς λόγους τους, αλλά ο Αλλάχ γνωρίζει τους διεστραμμένους».
48. « Ήδη θέλησαν να ανάψουν τη φωτιά της ανταρσίας. Εμπόδισαν τα σχέδιά σου, ώσπου κατέβηκε η αλήθεια από τον ουρανό και η θέληση του Αλλάχ φανερώθηκε ενάντια στην αντίδρασή τους».
49. « Πολλοί απ’ αυτούς θα σου πουν: απάλλαξέ μας από τον πόλεμο που μας τυλίγει στη διχόνοια. Μήπως δεν έπεσαν σ’ αυτήν; Αλλά η κόλαση θα τυλίξει τους άπιστους».
50. « Οι επιτυχίες σας θα τους θλίψουν και σαν ακουστούν οι δυσμένειές σας θα πουν: πήραμε εκ των προτέρων τα μέτρα μας. Και θα ξαναγυρίσουν στην απιστία και θα χαίρονται για τα ατυχήματά σας».
52. « Ποια είναι η ελπίδα σας; Να είμαστε ή νικητές ή μάρτυρες. Κι εμείς, ελπίζουμε πως ο Αλλάχ θα σας τιμωρήσει ή θα αναθέσει στα χέρια σας την εκδίκησή του. Περιμένετε κι εμείς θα περιμένουμε μαζί σας».
55. « Να μην σου κάνουν εντύπωση οι θησαυροί τους και τα πολλά παιδιά τους. Είναι ολέθρια δώρα που θα τα χρησιμοποιήσει ο ουρανός για να τους τιμωρήσει, θανατώνοντάς τους μέσα στην απιστία τους».
56. « Ορκίζονται στο όνομα του Αλλάχ πως είναι με το μέρος σας. Ο φόβος των τιμωριών σας τους αποσπάει αυτή την επιορκία».
(ή αλλιώς, τρομοκρατείστε τους πάντες για να σας δώσουν με το ζόρι τη συμμαχία τους).
62. « ….Τα βασανιστήρια θα είναι η ανταμοιβή εκείνων που συκοφαντούν τον υπηρέτη του Αλλάχ».
(δηλ., μην τολμήσει και κάνει κανείς αρνητική κριτική στο Ισλάμ και στον προφήτη, θα βασανιστεί).
64. « Μήπως δεν ξέρουν πως όποιος χωρίζεται απ’ τον Αλλάχ και τον απεσταλμένο του θα έχει για αιώνια κατοικία την κόλαση και θα σκεπάζεται από όνειδος»;
(δηλ., αυτά θα πάθει όποιος φύγει απ’ το Ισλάμ)
67. « Μην δικαιολογείστε άλλο. Αφήσατε την πίστη για να ακολουθήσετε την πλάνη. Αν μπορούν μερικοί από σας να ελπίζουν στη συγγνώμη, οι άλλοι, που είναι παραδομένοι στην ασέβεια θα υποστούν σπαραχτικές τιμωρίες».
(δηλ., οι αποστάτες του Ισλάμ θα τιμωρηθούν πολύ σκληρά).
69. « Ο Αλλάχ υποσχέθηκε στους άτιμους και στους ασεβείς τη φωτιά της κόλασης. Εκεί θα εκπληρώσουν τα κακουργήματά τους, φορτωμένοι με την κατάρα του και σπαραγμένοι από τα αιώνια βασανιστήρια».
73. « Τους προορίζει κήπους που ποτίζονται από ποτάμια. Όταν μπουν στις θεσπέσιες κατοικίες της Εδέμ, θα απολαμβάνουν αιώνια τις χάρες του Αλλάχ και θα γευθούν την υπέρτατη ηδονή».
74. « Ω προφήτη! Πολέμησε τους άπιστους και τους ασεβείς. Φέρσου τους με αυστηρότητα. Η κόλαση θάναι η φριχτή τους κατοικία».
81. « ….Ο Αλλάχ δεν θα τους συγχωρήσει, γιατί αρνήθηκαν να πιστέψουν σ’ αυτόν και στον προφήτη του και γιατί δεν συγχωρεί τους παράνομους».
83. « Ας γελάσουν για λίγο! Μακρόχρονα πλήγματα θα είναι καρπός της συμπεριφοράς τους».
84. « Αν σε επαναφέρει ο Αλλάχ από τη μάχη και σου ζητήσουν να σε ακολουθήσουν, να τους πεις: Δεν θα σας δεχθώ μαζί με τους στρατιώτες μου. Ούτε θα πολεμήσετε κάτω από τις σημαίες μου. Από την πρώτη συνάντηση προτιμήσατε το άσυλο των σπιτιών σας από τη μάχη. Μείνετε λοιπόν μαζί με τους δειλούς».
85. « Αν πεθάνει κάποιος απ’ αυτούς, μην προσευχηθείς γι’ αυτόν, ούτε να σταματήσεις στον τάφο του, γιατί αρνήθηκαν να πιστέψουν στον Αλλάχ και στον απεσταλμένο του και πέθαναν μέσα στην απιστία τους».
86. « Ας μη σε θαμπώσουν τα πλούτη τους και τα πολλά παιδιά τους. Ο Αλλάχ θα τα χρησιμοποιήσει για να τους τιμωρήσει σ’ αυτόν τον κόσμο και θα πεθάνουν μέσα στην ατιμία τους».
(Θεός παιδοκτόνος;! Τι φταίνε τα παιδιά;)
89. « …Ο προφήτης και οι πιστοί, που θυσίασαν τα αγαθά τους και έχυσαν το αίμα τους για να υπερασπίσουν τον ισλαμισμό, θα γεμίσουν από τις εύνοιες του ουρανού και θα απολαύσουν την ευδαιμονία».
90. « Θα κατοικούν αιώνια στην διαμονή που τους ετοίμασε ο Αλλάχ, στους κήπους των ηδονών που ποτίζονται από ποτάμια, στα μέρη όπου βασιλεύει η υπέρτατη μακαριότητα».
96. « Σαν θα γυρίσετε από τη μάχη, θα σας εξορκίσουν να απομακρυνθείτε από κοντά τους. Αποφύγετέ τους, είναι βρωμεροί. Η κόλαση θα είναι το τίμημα των έργων τους».
101. « Εκείνοι που άφησαν πρώτοι τον τόπο τους για να πάνε στον ιερό πόλεμο, εκείνοι που ακολούθησαν αυτό το δοξασμένο παράδειγμα, άξιζαν τη φιλία του Αλλάχ που αγαπούσαν και τους ετοίμασε κήπους όπου κυλούν ποταμοί και όπου θα γεύονται αιώνιες ηδονές».
112. « Ο Αλλάχ αγόρασε τη ζωή και τα αγαθά των πιστών. Τίμημά τους είναι ο παράδεισος. Θα πολεμήσουν, θα θανατώσουν τους εχθρούς τους και θα πέσουν από τα χτυπήματά τους….».
114. « Ο προφήτης και οι πιστοί δεν πρέπει να μεσολαβούν για τους ειδωλολάτρες, έστω και αν είναι συγγενείς τους, αφού ξέρουν πως είναι θαμμένοι στην κόλαση».
124. « Ω πιστοί! Πολεμήστε τους άπιστους γείτονές σας. Να βρουν αλύγιστους εχθρούς στο πρόσωπό σας. Να θυμάστε πως ο Αλλάχ είναι μαζί μ’ εκείνους που τον φοβούνται».
ΙΩΝΑΣ, « Η ειρήνη μαζί του»
ΜΕΚΚΑ , εδάφια 14 από 109
4. « …Οι άπιστοι θα έχουν για ποτό τους βραστό νερό και θα υποστούν βασανιστήρια αντάξια της απιστίας τους».
8. « Θα έχουν τη φωτιά της κόλασης για τίμημα των πράξεών τους».
14. « Πριν από σας, η εκδίκησή μας είχε εξαφανίσει πολλά εγκληματικά έθνη, αφού τους είχαμε στείλει προφήτες για να τους καλέσουν στην πίστη. Έτσι ανταμείβουμε τους παράνομους (άπιστους)».
28. « Οι άτιμοι (άπιστοι) θα δεχθούν την τιμωρία των εγκλημάτων τους. Θα τους σκεπάσει η κατακραυγή. Δεν θάχουν κανέναν μεσολαβητή στον Αλλάχ. Ένας πέπλος σαν την κατασκότεινη νύχτα θα σκεπάσει τα πρόσωπά τους και θα πέσουν στην αιώνια φωτιά».
54. « Θα θελήσουν (οι άπιστοι) να μάθουν από σένα αν είναι αληθινές αυτές οι απειλές. Είναι η ίδια η αλήθεια και το ορκίζομαι στο όνομα του Αλλάχ. Δεν θα μπορέσουν να αποφύγουν την εκτέλεσή τους».
69. « Λένε οι άπιστοι: ο Θεός έχει ένα γιο. Μακριά απ’ αυτόν τέτοια βλασφημία!…».
70. « Να τους πεις: όσοι βλασφημούν το υπέρτατο μεγαλείο του, δεν θα φτάσουν στον τόπο της ευτυχίας».
71. « Ύστερα από μερικές μικρές απολαύσεις, θα τους εγκαλέσουμε στο δικαστήριό μας και θα τιμωρήσουμε με τρομερά βασανιστήρια την απιστία τους».
86. « (Αλλάχ) κάνε να λάμψει η φιλευσπλαχνία σου. Απολύτρωσέ μας από τους Άπιστους!».
(δηλαδή, εξαφάνισέ τους από προσώπου γης ή μ’ άλλα λόγια εξολόθρευσέ τους).
92. « ….Πόσοι λίγοι άνθρωποι είναι ζηλωτές της θρησκείας!».
(Συνεπώς, ο υπέρτατος στόχος είναι να γίνουν όλοι οι Ισλαμιστές ζηλωτές).
95. « Μη μιμείσαι εκείνους που κατηγορούν για ψεύτικους τους θείους χρησμούς, αν δεν θέλεις να πας μαζί με τους αποδιωγμένους».
97. « Το πείσμα τους (των απίστων) θα νικήσει και τα μεγαλύτερα θαύματα, ως τη στιγμή που θα δεις τις αιώνιες φλόγες».
100. « Η πίστη είναι ένα χάρισμα που το διαθέτει ο ουρανός όπως θέλει. Ο Αλλάχ θα σκεπάσει με όνειδος εκείνους (δηλ. τους άπιστους) που δεν θέλουν να καταλάβουν».
104. « Θνητοί (άπιστοι), αν σας αφήνει αμφιβολίες η θρησκεία μου, μην περιμένετε να υπηρετήσω τις θεότητές σας. Λατρεύω τον Αλλάχ που θα σας στείλει το θάνατο. Με διέταξε να ασπαστώ τον ισλαμισμό».
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 11Ο
ΧΟΥΔ, « Η ειρήνη μαζί του»
ΜΕΚΚΑ, εδάφια 18 από 123
3. «…..Μεταστραφείτε (βλ. ασπαστείτε το Ισλάμ). Ο Αλλάχ θα σας γεμίσει με τις εύνοιές του ως τον ορισμένο χρόνο. Όποιος φανεί αντάξιός του, θα νοιώσει την γενναιοδωρία του. Αν απορρίψετε τις συμβουλές μου, φοβάμαι για λογαριασμό σας τα βασανιστήρια της μεγάλης ημέρας».
11. « Όταν αναβάλλουμε τις τιμωρίες μας ως τον καθορισμένο χρόνο, λένε: Και γιατί να αναβάλλει την εκτέλεσή τους; Μια μέρα θα δουν αυτές τις τιμωρίες που κορόιδευαν και κανένας δεν θα τους γλιτώσει απ’ αυτές».
20. « Όσοι υπακούουν στις εντολές του προφήτη….θα πιστέψουν στη διδαχή του. Οι αιρετικοί που την απορρίπτουν δεν έχουν να περιμένουν άλλο από τα βασανιστήρια της κόλασης. Ας μη γεννήσει καμιά αμφιβολία στο πνεύμα σου το Κοράνιο. Είναι αλήθεια που κατέβηκε απ’ τον ουρανό και όμως, οι περισσότεροι άνθρωποι θα επιμείνουν στην απιστία τους».
22. « Όσοι (δηλ οι άπιστοι) απομακρύνουν τους ομοίους τους από την θρησκεία, όσοι δίνουν ψεύτικες ερμηνείες και δεν πιστεύουν στην μέλλουσα ζωή, δεν θα κάνουν ανίσχυρο τον Αλλάχ. Δεν θα έχουν κανένα καταφύγιο για το φόβο του. Θα είναι φριχτά τα μαρτύριά τους και είδαν να εξαφανίζονται οι χιμαιρικοί θεοί τους».
24. « Είναι βέβαιος ο χαμός τους (των απίστων)».
41. « Γρήγορα θα δείτε πάνω σε ποιόν θα πέσει η εκδίκηση του ουρανού, που θα συνταράξει τους ένοχους (τους άπιστους) και θα τους επιβάλλει αιώνια μαρτύρια».
60. « Αν επιμείνετε (βλ. οι Άραβες) στην απιστία εγώ έχω εκπληρώσει την αποστολή μου. Ο Αλλάχ θα βάλει άλλο λαό στη θέση σας. Δεν θα μπορείτε να τον βλάψετε».
70. « Οι ένοχοι δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την τιμωρία μας. Το πρωί τους βρήκαν στα σπίτια τους νεκρούς, με το πρόσωπο καταγής».
78. « …η διαταγή του Αλλάχ δόθηκε και είναι αναπόφευκτη η τιμωρία».
97. « Έφτασε η ορισμένη στιγμή…..Η εκδίκησή μας ξέσπασε πάνω στους ένοχους. Την επόμενη το πρωί, τους βρήκαν νεκρούς στα σπίτια τους».
104. « Έτσι τιμώρησε ο Αλλάχ τις ένοχες πολιτείες. Είναι τρομερές οι εκδικήσεις του».
105. « Ας χρησιμεύσουν για παράδειγμα σε όποιον φοβάται τις τιμωρίες της μέλλουσας ζωής, τις τιμωρίες της ημέρας όπου όλοι οι άνθρωποι θα συγκεντρωθούν και όπου θα καταθέσουν μαρτυρίες».
107. « ….Ένα μέρος του ανθρώπινου γένους θα παραδοθεί στη δυστυχία και οι άλλοι θα απολαύσουν την ευδαιμονία».
108. « Οι δυστυχισμένοι που θα ριχτούν στις φλόγες θα φωνάζουν και θα στενάζουν».
111. « Μην αμφιβάλλεις για την λατρεία που κηρύττουν (οι άπιστοι). Υπηρετούν τους θεούς των πατέρων τους και εμείς δεν θα μαλακώσουμε τις τιμωρίες που τους έχουν ετοιμαστεί».
117. « Να υποφέρετε με υπομονή….»
120. « ….. Μοναδικοί του φίλοι (του Αλλάχ) θα είναι εκείνοι που τους φωτίζει η χάρη του (βλ. το Ισλάμ). Τους υπόλοιπους θνητούς θα τους χωρίζει το πνεύμα της διχόνοιας. Έτσι πλάστηκαν. Θα εκπληρωθεί ο θείος λόγος. Η κόλαση θα γεμίσει από ανθρώπους και πνεύματα όλων των εθνών».
121. « Σου αποκαλύπτουμε αυτές τις αλήθειες…..για να φωτίσουν και να δυναμώσουν την καρδιά σου και να χρησιμεύσουν για παράδειγμα και προειδοποίηση στους άπιστους».
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13Ο
Η ΒΡΟΝΤΗ
ΜΕΚΚΑ, εδάφια 11 από 43
6. « Δεν πιστεύουν (οι άπιστοι) καθόλου στον Αλλάχ. Στους λαιμούς τους θα φορτωθούν αλυσίδες και θα κατατρώγονται αιώνια από τις φλόγες».
15. « Είναι η αληθινή επίκληση (βλ. Αλλάχ – Κοράνι – Ισλάμ). Όσοι επικαλούνται άλλους θεούς, δεν εισακούονται. Μοιάζουν με τον ταξιδιώτη που πιέζεται από τη δίψα και απλώνει το χέρι του προς το νερό που δεν μπορεί να φτάσει. Η επίκληση των άπιστων χάνεται μέσα στο σκοτάδι της πλάνης».
18. « ….Όσοι υποταχθούν στη θέλησή του (βλ. Αλλάχ – Κοράνι – Ισλάμ), θα αποκτήσουν το υπέρτατο αγαθό. Αλλά οι αντάρτες κι αν έχουν ακόμη τα διπλά από όσους θησαυρούς περιέχει η γη, δεν θα μπορέσουν να εξαγοράσουν τα βασανιστήρια. Κατοικία τους είναι η κόλαση. Κι εκεί, θα είναι ξαπλωμένοι στο κρεβάτι του πόνου».
31. « Η δυστυχία πήρε καταπόδι τους άπιστους γιατί είναι εγκληματίες. Δεν θα παύσουμε να πολιορκούμε τις πόλεις τους, ώσπου να εκτελεσθούν οι υποσχέσεις του ουρανίου. Μα οι υποσχέσεις του είναι αλάνθαστες».
32. « Πριν από σένα, οι υπηρέτες μου έγιναν αντικείμενα χλευασμού, αλλά, αφού άφησα τους άπιστους να αποκοιμηθούν μέσα στις ηδονές, τους τιμώρησα και τι δεν ήταν οι τιμωρίες μου!».
34. « Τιμωρήθηκαν σ’ αυτόν τον κόσμο. Μα τα μαρτύριά τους θα είναι πολύ πιο τρομερά στον άλλο….».
35. « Οι κήποι των ηδονών, ποτισμένοι απ’ τα ποτάμια, αυτοί οι κήποι όπου θα βρίσκει κανείς αιώνια τροφή και πάντα καταπράσινους ίσκιους θα είναι το τίμημα της ευλάβειας. Οι άπιστοι θα έχουν τις φλόγες για ανταμοιβή τους».
37. « …..Ύστερα από τη γνώση που σου χάρισε ο Αλλάχ, τι άσυλο θα έβρισκες στον εκδικητικό Αλλάχ, αν ακολουθούσες τις επιθυμίες τους (βλ. των απίστων);».
38. « Άλλοι προφήτες προηγήθηκαν από σένα. Τους δώσαμε συζύγους και απογόνους. Δεν έκαναν θαύματα χωρίς τη θέληση του Αλλάχ. Κάθε βιβλίο έχει τον ορισμένο του χρόνο».
( άρα περιμένουν τον ερχομό και νέου προφήτη και νέου βιβλίου; Να δεις που εδώ θα πατήσει ο επόμενος που θα αποπειραθεί να «γεννήσει» κανένα Νέο Υβρίδιο Ισλάμ)
41. « Δεν βλέπουν πως εισχωρήσαμε στον τόπο τους και πως τους περισφίξαμε στα όριά τους. Ο Αλλάχ κρίνει και οι αποφάσεις του είναι αμετάβλητες. Και είναι γρήγορος στους λογαριασμούς του».
42. « Οι πατέρες τους ήταν πονηροί, μα ο Αλλάχ δεν μπορεί να ξεγελαστεί. Γνωρίζει την αξία του καθενός. Οι άπιστοι θα δουν ποιοι είναι οι φιλοξενούμενοι του παραδείσου».
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 14Ο
ΑΒΡΑΑΜ, « Η ειρήνη μαζί του».
ΜΕΚΚΑ, εδάφια 15 από 52
2. « Η κυριαρχία των ουρανών και της γης ανήκει στον Αλλάχ. Δυστυχία στους άπιστους! Θα παραδοθούν στα βασανιστήρια».
3. « Όσοι προτιμούν τα θέλγητρα του κόσμου από τη μέλλουσα ζωή (βλ. άπιστοι), όσοι απομακρύνουν τους ομοίους τους από την ιερή θρησκεία (βλ. Ισλάμ) και προσπαθούν να διαφθείρουν την αγνότητα είναι βυθισμένοι στην τύφλωση».
17. « Θα κατοικήσετε τη γη ύστερα απ’ αυτούς. Αυτή την εύνοια οφείλω σ’ εκείνους που φοβήθηκαν τις εντολές και τις απειλές μου».
(Για άλλη μια φορά, τίθεται ως στόχος η εξολόθρευση των απίστων και η παγκόσμια κυριαρχία του Ισλαμισμού).
18. « Οι προφήτες ύψωσαν τη φωνή τους προς τον ουρανό: ο αλαζόνας και ο άπιστος εκμηδενίστηκαν».
19. « Τους κατάπιε η κόλαση. Ποτό τους θα είναι το βρώμικο νερό».
20. « Θα το καταπίνουν γουλιά – γουλιά και δεν θα περνάει εύκολα. Απ’ όλες τις πλευρές θα τους παρουσιάζεται ο θάνατος και δεν θα πεθαίνουν. Αυτό το ποτό θα το ακολουθήσουν άλλα φριχτά μαρτύρια».
21. « Τα έργα των απίστων μοιάζουν με τη σκόνη που σκορπάει ο άνεμος μια θυελλώδη μέρα. Δεν θα κερδίσει τίποτα απ’ αυτά και θα είναι συμπλήρωμα της πλάνης».
31. « Συγκρίνει (ο Αλλάχ) τη διδασκαλία του άπιστου με ένα καταραμένο δέντρο που οι ρίζες του είναι πάνω – πάνω στο χώμα που δεν έχει καμία σταθερότητα».
33. « Δεν βλέπεις πως εκείνοι που ποδοπάτησαν τις χάρες του ουρανού και έγιναν ασεβείς (δηλ. μη ισλαμιστές), οδήγησαν τους λαούς στο χαμό τους»;
34. « Θα ριχτούν (οι άπιστοι) στην πυρά της κόλασης, στη διαμονή των αθλίων».
35. « Οι ειδωλολάτρες εξομοιώνουν τον Αλλάχ με άλλους, για να απομακρύνουν τους ανθρώπους από το δρόμο της σωτηρίας. Να τους πεις: Μεθύστε με τις γήινες ηδονές και θα σας δεχτεί η κόλαση».
44. « Θα σπεύσουν (οι άπιστοι), θα σηκώσουν το κεφάλι τους. Τα μάτια θα μείνουν ακίνητα και οι καρδιές τους θα σφίξουν απ’ το φόβο. Προείπε στη γη την ημέρα της εκδικήσεως».
48. « Είναι ισχυρός και η εκδίκηση είναι στα χέρια του».
50. « Εκείνη την ημέρα θα δείτε τους διεστραμμένους (δηλ. τους άπιστους) φορτωμένους με αλυσίδες».
51. « Τα ρούχα τους θα είναι από πίσσα. Η φωτιά θα σκεπάζει το μέτωπό τους. Ο Αλλάχ ανταποδίδει στον καθένα ανάλογα με τα έργα του. Είναι ακριβής στις κρίσεις του».
52. « Αναγγέλλω αυτές τις αλήθειες στους ανθρώπους για να τους χρησιμεύσουν για προειδοποίηση…».
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 15Ο
ΧΕΤΖΡ
ΜΕΚΚΑ, εδάφια 7 από 99
2. « Μια μέρα οι άπιστοι θα μετανιώσουν που δεν πίστεψαν».
3. « Άφησέ τους ( τους άπιστους) να απολαύσουν τις ηδονές της ζωής και να θρέφουν γλυκές ελπίδες στην καρδιά τους. Σε λίγο θα δούνε».
4. « Οι πόλεις που καταστρέψαμε είχαν καθορισμένο το όριό τους».
42. « Δεν θα έχεις (Σατανά) καμία δύναμη στους λάτρεις μου. Μόνον οι άπιστοι θα σε λατρεύσουν».
43. « Η κόλαση τους τάχθηκε για κατοικία».
45. « Ενώ οι κήποι και οι βρύσες θα είναι ο κλήρος όσων φοβούνται τον Αλλάχ».
50. « Κήρυξέ τους τις τρομερές μου τιμωρίες».
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 16Ο
ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ
ΜΕΚΚΑ, εδάφια 24 από 128
1. « Πλησιάζει (άπιστοι) η ουράνια εκδίκηση. Μην την επιταχύνετε. Δόξα στον Αλλάχ, ανάθεμα στα είδωλα».
28. « Οι προκάτοχοί τους (των απίστων) ήταν πονηροί σαν κι αυτούς. Ο Αλλάχ γκρέμισε από τα θεμέλιά του το οικοδόμημά τους. Η πύλη έπεσε επάνω τους και η τιμωρία τους κατέλαβε απ’ την πλευρά που δεν το περίμεναν».
30. « Όταν ο άγγελος του θανάτου χτυπάει τους ασεβείς (άπιστους), αυτοί ζητούν χάρη και φωνάζουν: Δεν κάναμε κανένα κακό. Είστε ένοχοι, τους λέει ο άγγελος και ο Αλλάχ γνωρίζει τις επιβουλές σας».
31. « Κατεβείτε (άπιστοι) στην κόλαση και κατοικείστε αιώνια στην φριχτή κατοικία των αλαζόνων».
33. « Όταν μπουν (οι ισλαμιστές) στους κήπους της Εδέμ που ποτίζονται από ποτάμια, θα έχουν ότι μπορεί να επιθυμήσει η καρδιά τους. Έτσι ανταμείβει ο Αλλάχ την ευλάβεια».
35. « Τι περιμένει ο άπιστος; Να πλησιάσει ο άγγελος του θανάτου; Περιμένει να διατυπωθεί η απόφαση του ουρανού; Τέτοιοι ήταν οι προκάτοχοί τους. Δεν τους γέλασε ο Αλλάχ. Μόνοι τους γελάστηκαν».
36. « Πήραν (οι άπιστοι) την τιμωρία για τα εγκλήματά τους. Τους κατάλαβε η εκδίκηση που κορόιδευαν».
38. « …..Γυρίστε τη γη και κοιτάξτε ποιο ήταν το τέλος εκείνων (των απίστων) που κατηγόρησαν τους αποστόλους μας για άτιμους».
43. « Θα δώσουμε τιμητική κατοικία στη γη σε κείνους που καταπιέστηκαν άδικα και εκπατρίστηκαν για να υπερασπιστούν την πίστη (του Ισλάμ). Η ανταμοιβή της άλλης ζωής θα είναι ακόμη πιο θαυμαστή. Αν το ήξεραν!».
(Υπόσχονται εγκόσμια πλούτη και τιμές σε όποιον πολεμήσει για το Ισλάμ. Ένα ισχυρότατο κίνητρο για φτωχούς ανθρώπους)
47. « Νομίζουν πως είναι ασφαλείς (οι άπιστοι) , όσοι σου έστησαν παγίδες; Μη δεν μπορεί ο Αλλάχ ν’ ανοίξει τη γη κάτω από τα πόδια τους και να τους καταβαραθρώσει τη στιγμή που δεν το περιμένουν;».
48. « Μη δεν μπορεί να τους αιφνιδιάσει (τους άπιστους) στα ταξίδια τους; Μπορούν να αναβάλλουν έστω και για μια στιγμή την εκδίκησή του;».
49. « Μην δεν μπορεί να τους τιμωρήσει ( τους άπιστους) κάνοντάς τους να χάσουν τα αγαθά τους;…».
62. « Εκείνοι που δεν πιστεύουν στη μέλλουσα ζωή είναι οι κακοί…».
85. « Αρνιούνται τα δώρα του ουρανού που γνωρίζουν. Οι περισσότεροι είναι άπιστοι».
86. « Μια μέρα θα βγάλουμε ένα μάρτυρα για να κατηγορήσει κάθε λαό. Δεν θα ακούσουμε τους άπιστους και δεν θα υπάρξει πια συγγνώμη γι’ αυτούς».
87. « Θα δουν (οι άπιστοι) τα μαρτύρια που τους ετοιμάστηκαν χωρίς να μπορούν να τα μαλακώσουν ούτε να τα αναβάλλουν για μια στιγμή».
90. « Ο άπιστος που θα αποτρέψει τους ομοίους του από το δρόμο της σωτηρίας (βλ. να ασπαστεί το Ισλάμ) θα τιμωρηθεί σκληρότερα γιατί θα υπήρξε διαφθορέας».
(Όποιος παρεμβαίνει λοιπόν με αντίθετη φιλοσοφική άποψη, για να αποτρέψει κάποιον από το να ασπαστεί το Ισλάμ, θεωρείται από το Ισλάμ ως διαφθορέας).
91. « Εκείνη την ημέρα θα υψώσουμε μέσα σε κάθε έθνος έναν προφήτη (του Ισλάμ) και θα μαρτυρήσει εναντίον του (άπιστου)……».
95. « Ο Αλλάχ μπορούσε να δώσει την ίδια θρησκεία σε όλους τους ανθρώπους. Αλλά καθοδηγεί ή παραπλανά όποιους θέλει. Θα του δώσετε λογαριασμό για τις πράξεις σας».
(Τελικά, ο Θεός ή ο Διάβολος παραπλανά; Σε άλλο σημείο του Κορανίου λέει ότι ο «Σατανάς παραπλανεί»).
106. « Ο Αλλάχ δεν καθοδηγεί εκείνους (τους άπιστους) που δεν πιστεύουν στα σημάδια του. Σ’ αυτούς επιφυλάσσει σκληρή τιμωρία».
108. « Οι πιστοί που θα αποστατήσουν, θα παραδοθούν στην οργή και στην εκδίκηση του ουρανού εκτός αν υποχώρησαν στη βία και η καρδιά τους δεν προσηλώθηκε ειλικρινά στην πίστη».
109. « Προτίμησαν την εγκόσμια από την μέλλουσα ζωή. Ο Αλλάχ δεν καθοδηγεί τους άπιστους».
113. « Ο Αλλάχ προτείνει το παράδειγμα μιας πολιτείας που ησύχαζε σε απόλυτη ασφάλεια. Από παντού συνέρεαν αγαθά. Αλλά δείχθηκε αχάριστη στον Αλλάχ κι εκείνος την περιέβαλλε με τον μανδύα της πείνας και του φόβου για την απιστία της».
118. « Ύστερα από μικρές απολαύσεις (οι άπιστοι) θα παραδοθούν στις αιώνιες τιμωρίες».
ΚΕΦΑΛΑΙΟ 17Ο
ΤΟ ΝΥΚΤΕΡΙΝΟ ΤΑΞΙΔΙ
ΜΕΚΚΑ, εδάφια 17 από 111
11. « Οι άπιστοι θα παραδοθούν σε σκληρά βασανιστήρια».
17. « Όταν θελήσαμε να καταστρέψουμε μια πολιτεία (απίστων), προειδοποιήσαμε τους προύχοντες του λαού. Εκείνοι επέμειναν στην τύφλωσή τους. Ο λόγος μας εκτελέστηκε. Η πολιτεία θάφτηκε κάτω από τα ερείπιά της».
34. « Μη χύνετε ανθρώπινο αίμα, παρά μόνο για δίκαιη αιτία….».
41. « …..Μην τον εξομοιώσεις (τον Αλλάχ) με κανέναν (άλλον Θεό) για να μην ριχτείς στην κόλαση καταντροπιασμένος».
(γι’ αυτό και δεν γίνεται αποδεκτός ο αλλόθρησκος και θεωρείται άπιστος).
47. « Όταν διαβάσεις το Κοράνιο, θα απλώσουμε ανάμεσα σε σένα και σε κείνους (άπιστους) που δεν πιστεύουν στη μέλλουσα ζωή, έναν αδιαπέραστο πέπλο».
(γι’ αυτό και δεν πρόκειται να επικοινωνήσουν ποτέ αληθινά οι Ισλαμιστές με τον υπόλοιπο κόσμο. Έχει τοποθετήσει η ίδια η θρησκεία τους ένα αδιαπέραστο πέπλο ανάμεσα σ’ αυτούς και στον υπόλοιπο κόσμο – τους θεωρούμενους άπιστους)
49. « Όταν εξυμνείς στο Κοράνιο τον μοναδικό Θεό, τρέπονται σε φυγή (οι άπιστοι)».
60. « Θα καταστρέψουμε ή θα τιμωρήσουμε σκληρά όλες τις πολιτείες (των απίστων) της γης, πριν από την ανάσταση. Είναι απόφαση γραμμένη στη Βίβλο».
ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ...
ΜΕ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ,ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΡΑΝΙ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ...
ΑΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ...
ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ<< Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.
(μάλλον δεν το είπε ποτέ ο Βολταίρος, αλλά ιστορικά η φράση έχει κατοχυρωθεί σ’ αυτόν)
ΟΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΜΑ...
ΔΕΝ ΛΕΩ Ο,ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΙΟΙ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ...ΣΤΟΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΘΕΟ ΠΙΣΤΕΥΩ...
ΣΤΙΣ 10 ΕΝΤΟΛΕΣ ,ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΗΡΩ...
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΤΤΩ,ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΡΟΣΗΛΥΤΊΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!
Ο υπομείνας,εις τέλος ούτος,σωθήσεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: